Saç Ekimi Sonuçları
Ayıp değilmi protez saçla fotoğraf atmışsın inanmayın arkadaşlar
155. GÜN GÜNCELLEMESİ Aslında bu kadar kısa süreli paylaşım yapmayı düşünmüyordum ama son günlerde değişimi daha fazla hissetmeye başladığım için bugün bir güncelleme daha yapmak istedim. Günlerden pazar olunca ve evde olduğumdan ötürü boş vakit yakaladım diyebilirim. Ekim öncesine ait karşılaştırmalı bir resim daha ekliyorum ayrıca. Süreçten ve Bekir hocadan çok memnunum arkadaşlar. Yakında fön çekmeye ve sprey kullanmaya başlayacağım. Hatta internetten şuan fön tarağı bakmaya başladım diyebilirim. 10 senedir saçsız gezen kel biri olarak tıpki eski günlerdeki gibi yeniden hevesleniyorum diyebilirim. Forumdaki herkese katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.
🧿 bırakalım buraya, umarım sizinkinin yarısı kadar ben de çıksa okeyim.Koyun yünü gibi olmuş 😅
Tek kelime ile MÜKEMMEL
Hayırlı olsun güzel sonuç güle güle tarayın
hahahaha protezde bile böyle sıklık yoktur
hocam bi sorum vardı, sizde tepe alana ekim yapıldı mı? tepeyi çizmişler fakat ekimden sonra greft gözükmüyor 2. ekim mi oldu?
Hayır hocam yapılmadı oraya bekir hoca yaklaşık 1100-1200 greft gerekeceğinden bahsetti ama çokta kötü değil durumu finasteride toplar demişti o yüzden bu ekimde gerek görmedim daha açılmaya devam ederse belki 2-3 sene sonra o bölgeye tekrar ekim yaptırabilirim. Bu benim ilk ekimimdi.
finastan etki gördün mü agam