Gönderen Konu: Ulusan Kliniğinde Saç Ekimi 22 Yaş- 4112 Greft  (Okunma sayısı 573 defa)

Uğur Onat

• Yeni üye
  • *
Ulusan Kliniğinde Saç Ekimi 22 Yaş- 4112 Greft
« : 30 Haziran 2025, 13:59:15 »
Tam 1 yıl önce başlayan saç ekim sürecim tamamlandı, saçım eski doğal görünümüne kavuştu günden güne daha iyiye gidiyor . Doktorlar ve hemşireler çok ilgili yaklaştılar bu nedenle onlara çok teşekkür ederim. Ekimden önceki bir yıl içinde saç dökülmelerim çok artmıştı ve saçlarımın ön bölümünde ciddi açılmalar meydana gelmişti. Yaşımın genç olması nedeniyle ve yaz mevsimi nedeniyle ciddi tereddütler yaşadım. Bu merkezi Google aramaları sayesinde bulduk. Görüşmeye gittiğimizde aklımızda soruları sorduk. Hemen önümüzdeki cumartesi gününe saç ekimi  operasyonu randevusu oluşturuldu. Ekim sonrası 10 gün sonrası normal gündelik hayatıma dönebildim. Saç dökülmesi psikolojik olarak özellikle bu yaşlarda insanı çok faxla etkileyen bir faktör. Bu nedenle genç yaşlarında bu sorunları yaşayan arkadaşlarıma saç ekimini tavsiye ederim. İlk 10 gün boyunca saçımdaki kabuklar döküldü ve 3. Ayda ekilen saçlarım çıkmaya başladı. 6. Ayda saçlarım epeyce çıkmaya başladı ve güzel bir görüntü oluşmaya başladı. Ekilen saçlar hala çıkmaya ve saçım şekillenmeye devam ediyordu. 9-12 aylar arasında ise tamamen saçlarım oturdu ve çoğu kişi eski halinden dahi ayırt edemiyor. Saç köklerinin güçlenmesi için bir yıl boyunca kliniğe PRP işlemine gittik. Bu işlemin de saç ekimi sonrası çok önemli olduğunu düşünüyorum.

ali osman kurtdereli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ulusan Kliniğinde Saç Ekimi 22 Yaş- 4112 Greft
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2025, 18:06:58 »
İnstagram sayfasında da gördüm tepeden fotoğraf atabilir misin sayfada hiç yayınlamıyorlar

Seven

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2025, 13:39:32 »
Finasterid kullanman gerek ama bence
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

Tarkan03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2025, 15:06:30 »