Gönderen Konu: saçım seyreliyor mu yaş 18  (Okunma sayısı 384 defa)

Mahorte

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saçım seyreliyor mu yaş 18
« : 06 Temmuz 2025, 20:42:40 »
18 yaşındayım saçımın ön bölgesinde geçen seneye göre yoğunluğunda azalma var, aslında saç çizgim falan aynı ama asla eskisi gibi yoğun durmuyor. Geçen senenin ağustos ayında saçımı üçe vurdum sonrasında uzarken bi problem yok gibiydi, ocak- şubat gibi saçta seyrek bi görüntü oluştu yani bi dökülme falan yok duşta falan dikkat etmeye çalışıyorum elime çok bir şey gelmiyor 5-10 tel belki, vitamin eksikliği falan olabilir mi yada saçın uzama yönünün değişmesi diyicem ama bu çok mantıklı gelmiyor doktora görünmeyi düşünüyorum. En sonda ki fotoğraf geçen seneden diğerleri bugün

Nerterver

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: saçım seyreliyor mu yaş 18
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2025, 16:44:12 »
Maalesef dostum genel seyrelme tahminimce benimde 18 yaşlarımda hacim azalması vs olmuştu şuanda yaşım 21 saçlarımın hacmi yarı yarıya azaldı onden heryerden gidiyor mevzu şu ki ailemde kel yok benim bana denk geldi çevremde ailesi kel olmayan akranlara bakıyorum herkeste genel seyrelme tipi dökülme var bunun en net çaresi dht baskılamak lakin ilaçlar çok tehlikeli ben 21 yaşımda daha cesaret edemedim sen sakın başlama öyle 2-3 senede hemen kel kalmassın korkma 20 yaşına gel bakalım. Bir ona göre yol çizersin illa kullancam diyorsan xpecia'ya başlayabilirsin ben başladım şuanlık pozitif negatif etki yok bakalım ne olacak görücez

Mahorte

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2025, 20:22:47 »
Maalesef dostum genel seyrelme tahminimce benimde 18 yaşlarımda hacim azalması vs olmuştu şuanda yaşım 21 saçlarımın hacmi yarı yarıya azaldı onden heryerden gidiyor mevzu şu ki ailemde kel yok benim bana denk geldi çevremde ailesi kel olmayan akranlara bakıyorum herkeste genel seyrelme tipi dökülme var bunun en net çaresi dht baskılamak lakin ilaçlar çok tehlikeli ben 21 yaşımda daha cesaret edemedim sen sakın başlama öyle 2-3 senede hemen kel kalmassın korkma 20 yaşına gel bakalım. Bir ona göre yol çizersin illa kullancam diyorsan xpecia'ya başlayabilirsin ben başladım şuanlık pozitif negatif etki yok bakalım ne olacak görücez
saçımın dökülme olmadan  bi anda diyebileceğim bir sürede bu duruma gelmesi hiç mantıklı gelmiyor Telogen effluvium diye bir şey gördüm acaba bende bundan mı oldu diyorum ama bu konularda hiç bi fikrimde yok, saçımı böyle görmekte sinirlendirmiyor değil geçen yaz ki saçımı özledim

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2025, 23:20:40 »
Hiçbişi yok seyrelme falan kafana takma
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 15 Temmuz 2025, 20:48:52 »
Şakakların gerilemeye başlamış ve ön tarafın da dökülmeye devam ediyor. Saç çizginde gördüğün o küçük saçlarda minyatürleşmiş saçlar muhtemelen 2 ay içerisinde onlar da dökülecek. Bariz bir şekilde genetik dökülme maalesef.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Temmuz 2025, 02:07:12 »
Kellik başlangıcı
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;