Gönderen Konu: 23 yaş saç ekimi  (Okunma sayısı 454 defa)

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
Ynt: 23 yaş saç ekimi
« Yanıtla #16 : 03 Aralık 2025, 10:36:35 »
Dostum merhaba,

5 aylık sonucuna göre şuan çıkışların başlamış fakat saçları tavsiye olarak uzun kullanmanı öneririm daha güzel görünüm sağlar

Emre0861

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 03 Aralık 2025, 11:10:29 »
Ekimden öncesi

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 03 Aralık 2025, 11:19:42 »
Hocam bana kalırsa saç çıkışların kötü durumda değil moral bozacak bir konu yok hiç saç çıkışı olmayan alanlarda şu an yoğunluk var ve kararmalar iyi durumda saçını kısa kullanman seni yanıltıyor muhtemelen çünkü ekilen saçlar kısa kullanımda diğer alanlara göre genel olarak daha seyrek duruyor. Ekimden önce donör alan aslında çok güçlü görünmüyor bence toparlayacaktır o kısımda. Takviye olarak neler kullanıyorsun?

Emre0861

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 03 Aralık 2025, 11:28:31 »
Hocam donör alan yanıltıcı olabilir çünkü saçlarımın yapısı ince ama sık kısa kestirmem ise saçlarım uzayınca ön tarafın arkasındaki boşluk belli oluyor kısa kestirince kellik bana biraz gölgeleniyormuş gibi geliyor bi de yan profilden fotoğraf atayım sanki çizgi doğal durmuyor.bi de nasıl düzeltirim diye yapay zekaya sordum o da şöyle çizgi çizdi

Emre0861

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 03 Aralık 2025, 11:33:52 »
Bunlarda ekimden sonraki donörlerim 5.ay sağ tarafım biraz fazla hırpalandı.
Takviye olarak da Finasterid kullanmayı düşündüm ama kullanmadım.

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 03 Aralık 2025, 12:04:43 »
Hocam sürecin kötü ilerlemiyor kendini yıpratma zaten şu an sürecin atak yapacağı zamanlardasın benim tavsiyem kan değerlerinin ölçümünü yaptır eksik vitaminlerin varsa onlara başla, fin ben de kullanmadım ekstra olarak biotin kullandım 6. aya kadar daha sonra da xpecia başladım. Şakak üçgenlerin vs güzel görünüyor bence güzel bir sonuç alacaksın sadece takviyelerini kullan sen gerisini zamana bırak. Sağ taraf konusunda ise ekimden önce de sağ tarafın sol tarafına göre daha seyrek duruyormuş.

Emre0861

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 03 Aralık 2025, 12:12:52 »
Hocam gerçekten moral oldunuz.Desteğiniz için teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram