Herkese yeniden merhabalar. Aslından 6. ayın tam dolmasını bekliyordum güncelleme için fakat soran arkadaşlar olduğu için
170. günde anlık durumu bildiriyorum. 2 kez prp yaptırdım ve ekim merkezinin verdiği seti kullandım, haricinde ekstra bir şey kullanmadım.
Saç ekiminden sonraki 4. ay içerisinde saçların çıkışı hızlandı, takip etmek bu aşamadan sonra daha heyecanlı oluyor

Sürecin 12 aya kadar devam ettiğini unutmamak lazım, mevcut durumdaki saçlarımın çıkışından memnunum fakat daha da uzayacağı ve kalınlaşacağı günler de olacaktır diye umuyorum.
Saç ekimine karar verdiğimde beklentim, saçlarımın aynaya çekinmeden bakabilecek hale gelmesiydi. 6. ayımı tamamlamak üzere olduğum bu günlerde beklentimi karşıladığını söyleyebilirim. Çevremdeki herkesten olumlu dönütler alıyorum ve saç ekimine karşı bazı arkadaşlarımın da bakış açısı olumlu şekilde değişti. Günlük hayat içerisinde saçlarımın ekim olduğu çok anlaşılmıyor diyebilirim. Tabi ki dik bir açıyla güneş vurduğunda mutlaka belli eder kendini.
Özetle şuana kadarki durumdan memnunum ve ERS Clinic ailesine teşekkürlerimi sunarım. Merkezle ilgili olumsuz bir şey yaşamadım ve memnuniyet duyduğumu da belirtmem gerekir.
Sizlerin yorumlarını ve değerlendirmesini de önemsiyorum.