Gönderen Konu: Saç ekimine uygunluk ve klinik seçimi  (Okunma sayısı 254 defa)

lordaizen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimine uygunluk ve klinik seçimi
« : 10 Temmuz 2025, 14:55:30 »
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir saç dökülmesi problemi yaşıyorum. 29 yaşındayım. Bu yıl saç ekimi yaptırmaya karar verdim. Ancak saçımın ekime uygun olup olmadığı konusunda kararsızım. Birkaç ekim merkezi ile görüştüm. Ekime uygun olduğum söylendi. Ancak iki ekim gerekli olduğu iletildi. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Ayrıca bütçem maksimum 100.000 TL. Ahmet Tosun ve Dr. Hakan Clinic ile görüştüm. Bu iki klinikten birini düşünüyorum. Ancak daha farklı klinik tavsiyesi olan var ise fikirlere açığım. Şimdiden yorum yapan tavsiye veren herkese teşekkür ederim.

Fb19071907

• Full Member
Ynt: Saç ekimine uygunluk ve klinik seçimi
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2025, 15:56:47 »
Dönor fena değil ama saçlar herhalde baya ince telli. Bende hakan hocada ektirecegim.
Açıklık biraz fazla olduğundan 2 ekim yapılması bence doğru. Güzel bir sonuç çıkabilir ama açıklığın fazla olmasından ve saçlar ince telli olmasından tam kapatıcılık sağlamayabilir.

lordaizen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2025, 16:14:17 »
Dönor fena değil ama saçlar herhalde baya ince telli. Bende hakan hocada ektirecegim.
Açıklık biraz fazla olduğundan 2 ekim yapılması bence doğru. Güzel bir sonuç çıkabilir ama açıklığın fazla olmasından ve saçlar ince telli olmasından tam kapatıcılık sağlamayabilir.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Evet maalesef ince telli. Benim beklentim öyle tamamen kapanması değil zaten ön bölge dolgun görünsün ve sık olsun yeterli ilk ekimde. Sonuca göre ikinciye devam. Umarım sizin ekim de başarılı olur 🙏👋

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2025, 16:18:04 »
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Evet maalesef ince telli. Benim beklentim öyle tamamen kapanması değil zaten ön bölge dolgun görünsün ve sık olsun yeterli ilk ekimde. Sonuca göre ikinciye devam. Umarım sizin ekim de başarılı olur 🙏👋

Teşekkürler. Suankinden çok daha güzel olur zaten. Finasterid alıp belki saçları güçlendirebilirsiniz. En azından kapatıcılık olarak daha güzel bir sonuç ortaya çıkar.

lordaizen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2025, 16:26:47 »
Teşekkürler. Suankinden çok daha güzel olur zaten. Finasterid alıp belki saçları güçlendirebilirsiniz. En azından kapatıcılık olarak daha güzel bir sonuç ortaya çıkar.
Hocam Finasterid kafamda tam muamma. Kimisi iyi kimisi kötü diyor. Saç için öyle riskli yan etkileri pek göze alamıyorum. Takviye ne kullanılabilir başka yan etkisi pek olmayan ?

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2025, 17:39:33 »
Hocam Finasterid kafamda tam muamma. Kimisi iyi kimisi kötü diyor. Saç için öyle riskli yan etkileri pek göze alamıyorum. Takviye ne kullanılabilir başka yan etkisi pek olmayan ?

Xpecia deneyebilirsin yan etkisi çok düşük ama tabi saçlarıda fin kadar koruyamaz.

yusufff.1990

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Temmuz 2025, 07:06:37 »
Öncelikle bu süreçte sana kolaylıklar dilerim reis. Çok zor bir süreç :) Bende araştırma içerisindeyim. Son zamanlarda Ahmet Tosunun konuları baya ön planda. Her kafaya ekim yapıyor adam. Ve çok güzel sonuçları var. Hakan hocanın sonuçları da aynı şekilde çok güzel. Bence bu iki klinikten hangisini seçersen de pişman olmazsın

lordaizen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Temmuz 2025, 08:50:48 »
Öncelikle bu süreçte sana kolaylıklar dilerim reis. Çok zor bir süreç :) Bende araştırma içerisindeyim. Son zamanlarda Ahmet Tosunun konuları baya ön planda. Her kafaya ekim yapıyor adam. Ve çok güzel sonuçları var. Hakan hocanın sonuçları da aynı şekilde çok güzel. Bence bu iki klinikten hangisini seçersen de pişman olmazsın
Teşekkürler yorum için  hocam. Zor olduğunun farkındayım. Umarım kolayca atlatırız bu süreçleri. Ben de öyle düşünüyorum. İki merkezde gayet iyi sonuçlara sahip. İnşallah iyi olur diyelim.

lordaizen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Temmuz 2025, 18:02:08 »
@Hintell hocam saçlar hakkındaki görüşünüz nedir ekime uygun mudur? Kıymetli görüşlerinizi bekliyorum

Facebook Twitter Instagram