Gönderen Konu: Dr. Hakan Klinik / 3750 Greft / Yaş 27  (Okunma sayısı 3081 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Klinik / 3750 Greft / Yaş 27
« Yanıtla #15 : 11 Eylül 2025, 02:09:56 »
Hocam biraz geride olmasını ben istedim ileride tekrar lazım olur kökler diye ancak bu kadar olacağını düşünmemiştim. Donör bölgem yeterli olursa 2. bir ekimle ön çizgisini düzenletmeyi bir de arka bölgeye biraz doldurtmayı düşünüyorum.

biraz daha önde de  biraz daha geniş olabilirdi, yapılır yani  'olmaz' diye bir durum yok. tabi  Açıklık geniş olduğu için ileride bir ekim daha gerekecek; bu yüzden geriden planlama yapmak da mantıklı bir karar en az greft ile donör durumunu da değerlendirmek gerek senin çizdiğin şekilde en az 1200 greft fark eder fazladan şu anki sayının üstüne . Zaten siz de çizginin geride olmasını istemişsiniz. Durum değerlendirildiğinde, ekim merkezinin de bu şekilde plan yapması doğru bir yaklaşım olmuş  hem hasta isteği hem de duruma göre mantıklı bir planlama  olduğu için ben de yapıyor olsam hasta ön çizgiyi geride istese bu şekilde hayır yapmayalım demezdim.

Şu an saçlar kısa olduğu için görüntü seni düşündürüyor olabilir, ama nasıl olsa 0 numara kullanmayacaksın şuan ki gibi . Saçlar uzayınca öne doğru gelecek ve daha önde duracak. O yüzden süreci uzamış haliyle değerlendirmek daha doğru olur."

Enes Hoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 13 Eylül 2025, 17:18:31 »
Bende sıklığı fazla olsun diye düşünerek ön çizgiyi geri yaptırdım benimde içimde ukte kaldı acaba 2500 - 3000 greft ile ön çizgi tekrar ayarlanabiliyormu düşünmeye başladım. Sizi çok iyi anlıyorum ☺️
Hocam, beni psikolojik olarak en iyi sen anlarsın. Sonuçları dört gözle bekliyorum. Bakalım inşallah ikinciye gerek kalmadan çok doğal gözüken sonuçlar alırız. Psikoloji çok önemli ya maalesef ben çok mutlu değilim şu an 😂😂 Süreç bir sonuçlansın bakalım duruma göre
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi minoxidil forte, aga-e, finasteride, B12 takviyesi, D vit, Omega-3

Enes Hoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 13 Eylül 2025, 17:20:36 »
bence mecburiyetten böyle bir çizgi yapılmış kafa yapısı dar ve ayrıca çizgi öne çekilse tamamen çıplak alanlara yapılacak alan genişleyecekti sonuç haliyle pek doğal olmayacaktı  ve sonuç ortaya çıkınca bir bakan bir daha bakacaktı ve nerde ekim yaptırdınız sorularıyla hergün karşılaşma olasılığınız epey yüksek olacaktı  :)

Hoca aslında daha aşağıda çizmişti çizgiyi başta ama nedense ben onu seçmedim. Dediğinde haklısın, yoğunluk doğallık da çok ön planda bu sırada
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi minoxidil forte, aga-e, finasteride, B12 takviyesi, D vit, Omega-3

Enes Hoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 13 Eylül 2025, 17:46:47 »
biraz daha önde de  biraz daha geniş olabilirdi, yapılır yani  'olmaz' diye bir durum yok. tabi  Açıklık geniş olduğu için ileride bir ekim daha gerekecek; bu yüzden geriden planlama yapmak da mantıklı bir karar en az greft ile donör durumunu da değerlendirmek gerek senin çizdiğin şekilde en az 1200 greft fark eder fazladan şu anki sayının üstüne . Zaten siz de çizginin geride olmasını istemişsiniz. Durum değerlendirildiğinde, ekim merkezinin de bu şekilde plan yapması doğru bir yaklaşım olmuş  hem hasta isteği hem de duruma göre mantıklı bir planlama  olduğu için ben de yapıyor olsam hasta ön çizgiyi geride istese bu şekilde hayır yapmayalım demezdim.

Şu an saçlar kısa olduğu için görüntü seni düşündürüyor olabilir, ama nasıl olsa 0 numara kullanmayacaksın şuan ki gibi . Saçlar uzayınca öne doğru gelecek ve daha önde duracak. O yüzden süreci uzamış haliyle değerlendirmek daha doğru olur."

Haklısın hocam ancak insan ister istemez önde bir saç çizgisi arıyor, bugün Hakan Hocayla da benzer şekilde konuştuk. Süreç bir tamamlarsın duruma göre 1 cm aşağıya da çekilebilir dedi
  • Yaşınız 27

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 13 Eylül 2025, 17:54:56 »
Haklısın hocam ancak insan ister istemez önde bir saç çizgisi arıyor, bugün Hakan Hocayla da benzer şekilde konuştuk. Süreç bir tamamlarsın duruma göre 1 cm aşağıya da çekilebilir dedi
En az 2 cm aşağıya çekilmeli cizgi hem daha genç bir görünüm için hemde sırıtmaması için.
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #20 : 13 Eylül 2025, 19:31:13 »
Hocam, beni psikolojik olarak en iyi sen anlarsın. Sonuçları dört gözle bekliyorum. Bakalım inşallah ikinciye gerek kalmadan çok doğal gözüken sonuçlar alırız. Psikoloji çok önemli ya maalesef ben çok mutlu değilim şu an 😂😂 Süreç bir sonuçlansın bakalım duruma göre
Hakikaten anlıyorum, bence hiç moralini bozma şuan ki süreç güzel sonuçlanırsa 2.ye tam olarak ne istediğini bilir sekilde daha tecrübeli daha rahat gireceğiz. İlkinde mantıklı olanı yapmış olmak avantaj olacaktır. O yüzden Sürece odaklan keyfini çıkar 😅
  • Ekim Tarihi: 28.08.2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Mesut TOMO
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Bethentax 6 aylık set , omega 3 , d vit , b12 , çinko ve c vitamini

Enes Hoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 14 Eylül 2025, 16:44:44 »
Hakikaten anlıyorum, bence hiç moralini bozma şuan ki süreç güzel sonuçlanırsa 2.ye tam olarak ne istediğini bilir sekilde daha tecrübeli daha rahat gireceğiz. İlkinde mantıklı olanı yapmış olmak avantaj olacaktır. O yüzden Sürece odaklan keyfini çıkar 😅

Katılıyorum, moral bozmadan süreci beklemeye devam edelim bakalım
  • Yaşınız 27

Enes Hoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 14 Eylül 2025, 16:47:36 »
En az 2 cm aşağıya çekilmeli cizgi hem daha genç bir görünüm için hemde sırıtmaması için.

Hocam haklısınız da saçlarım ince telli ve yeterli greft çıkar mı diye endişeliyim tepe bölgesi de açılıyor yavaştan maalesef
  • Yaşınız 27

Enes Hoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 18 Ekim 2025, 16:55:18 »
3. ay (4 Kasım 2025) gelişim bu şekilde, biraz geç attım şu anki durumu bir tık daha iyi gibi duruyor bu arada
  • Yaşınız 27

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 18 Ekim 2025, 20:34:33 »
Bu saç ekimini de takipteyim

Riven

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 18 Ekim 2025, 22:01:05 »
Hayırlı olsun hocam istediğin sonucu alırsın inş güncelle bizi

Enes Hoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 19 Ekim 2025, 22:25:50 »
Hayırlı olsun hocam istediğin sonucu alırsın inş güncelle bizi

Hocam inşallah bakalım sonucu ben de çok merak ediyorum
  • Yaşınız 27

Final Boss

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 20 Ekim 2025, 00:33:55 »
3 ay için ekimin maşallahı var  |-nazarboncugu-|

chester

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 20 Ekim 2025, 09:23:55 »
Zor bir vaka. Ama 3.aya göre sonuç güzel. Umarım 12 ay sonraki sonuç da çok güzel olur.

Enes Hoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 25 Ekim 2025, 21:52:44 »
3 ay 3 hafta geçti, güncel hâl bu arkadaşlar. Sürecin gayet iyi ilerlediğini düşünüyorum
  • Yaşınız 27

Facebook Twitter Instagram