Hocam biraz geride olmasını ben istedim ileride tekrar lazım olur kökler diye ancak bu kadar olacağını düşünmemiştim. Donör bölgem yeterli olursa 2. bir ekimle ön çizgisini düzenletmeyi bir de arka bölgeye biraz doldurtmayı düşünüyorum.
biraz daha önde de biraz daha geniş olabilirdi, yapılır yani 'olmaz' diye bir durum yok. tabi Açıklık geniş olduğu için ileride bir ekim daha gerekecek; bu yüzden geriden planlama yapmak da mantıklı bir karar en az greft ile donör durumunu da değerlendirmek gerek senin çizdiğin şekilde en az 1200 greft fark eder fazladan şu anki sayının üstüne . Zaten siz de çizginin geride olmasını istemişsiniz. Durum değerlendirildiğinde, ekim merkezinin de bu şekilde plan yapması doğru bir yaklaşım olmuş hem hasta isteği hem de duruma göre mantıklı bir planlama olduğu için ben de yapıyor olsam hasta ön çizgiyi geride istese bu şekilde hayır yapmayalım demezdim.
Şu an saçlar kısa olduğu için görüntü seni düşündürüyor olabilir, ama nasıl olsa 0 numara kullanmayacaksın şuan ki gibi . Saçlar uzayınca öne doğru gelecek ve daha önde duracak. O yüzden süreci uzamış haliyle değerlendirmek daha doğru olur."