Gönderen Konu: Saç Ekimi Erken mi? Doktor PRP ve Kök Hücre Tedavisi Önerdi  (Okunma sayısı 355 defa)

ilhanaga01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar arkadaşlar,
26 yaşındayım ve saçlarımda özellikle tepe bölgesinde yoğunluk kaybı ve incelme mevcut. Açıklık yok ama saçlar belirgin şekilde seyrekleşmeye başladı. Saç ekimi düşüncesiyle bir doktora danıştım. Doktor, henüz saçlarımın tamamen dökülmediğini, mevcut saçların inceldiğini ve şu an ekim yapılırsa diğer saçlara zarar verebileceğini söyledi. Bu yüzden şu an için erken olduğunu belirtti.

Alternatif olarak PRP ve kök hücre tedavisini önerdi.
Bu tedavileri deneyen varsa etkisini gerçekten görüp görmediğinizi merak ediyorum. Özellikle kök hücreyle olumlu sonuç alan oldu mu?

Ayrıca bu süreçte destekleyici ilaç ya da takviye kullanan varsa ilaç önerilerine de açığım. Özellikle biotin, Xpecia, Saw Palmetto gibi ürünleri kullananların deneyimlerini duymak isterim.

Benim gibi bu evrede olup çözüm arayanlara da yol gösterici olur diye düşünüyorum.
Şimdiden destek olan herkese teşekkür ederim 🙏

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç Ekimi Erken mi? Doktor PRP ve Kök Hücre Tedavisi Önerdi
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2025, 17:45:10 »
Cildiye gidip, ilaç tavsiyesi alabilirsiniz.
Genelde propecia ve minoxidil önerilir dünyada saç için reçete edilen ilaçlarda bunlardır.
Ek olarak
Minoxidil etkisini artırmak için, dermastamp
Saç kalitesini artırmak için eksik vitamin takviyelerini alman gerekiyor.
Prp ve mezoterapi ikisini düzenli yaptırırsan bu ilaçlarla beraber ekime gerek kalmadan kurtarırsın ekimden daha iyi sonuçlar alırsın ama bu saç tedavisinin kalıcı bir çözümü yok.
Sürekli devam etmen gereken bir süreç, şeker hastaları tansiyon hastaları prostat hastaları gibi.
İnsanımız aa süreklimi hayır vs diyip kaçıyor ama günümüzde gribin bile kalıcı tedavisi yok.
Bu algıyı kıramazsanız bırakın dökülsün kel kalın, ilerde ektirip çim adam gibi gezersiniz.
Günlük Rutin
Günde 1kez Minoxidil
Dutasterid 0.5mg
10g Kolajen
Biotin 2.5mg
170mg hyaluronik asit
1000mg  C vitamini
600mg nac
20mg çinko
24mg E vitamini
1000mg omega 3 (epa/dha)
D3-K2 1000IUx3
Ducray Şampaun
Haftada 1kez, 1.25mm Mikroiğneleme

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2025, 18:15:41 »
PRP tek başına işe yaramaz çünkü DHT bloklayıcı özelliği yok. Ben saçınıza bakarak finasterid+minoksidil kombinasyonunun 6-7 ay içerisinde saçınızı çok iyi hale getireceğini düşünüyorum.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2025, 03:43:59 »
Selamlar arkadaşlar,
26 yaşındayım ve saçlarımda özellikle tepe bölgesinde yoğunluk kaybı ve incelme mevcut. Açıklık yok ama saçlar belirgin şekilde seyrekleşmeye başladı. Saç ekimi düşüncesiyle bir doktora danıştım. Doktor, henüz saçlarımın tamamen dökülmediğini, mevcut saçların inceldiğini ve şu an ekim yapılırsa diğer saçlara zarar verebileceğini söyledi. Bu yüzden şu an için erken olduğunu belirtti.

Alternatif olarak PRP ve kök hücre tedavisini önerdi.
Bu tedavileri deneyen varsa etkisini gerçekten görüp görmediğinizi merak ediyorum. Özellikle kök hücreyle olumlu sonuç alan oldu mu?

Ayrıca bu süreçte destekleyici ilaç ya da takviye kullanan varsa ilaç önerilerine de açığım. Özellikle biotin, Xpecia, Saw Palmetto gibi ürünleri kullananların deneyimlerini duymak isterim.

Benim gibi bu evrede olup çözüm arayanlara da yol gösterici olur diye düşünüyorum.
Şimdiden destek olan herkese teşekkür ederim 🙏
minoxidil gerek yok prp mezoterapi topical finasterid * multivitamin müthiş bi kombinasyon olur sisin için
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

Ahmet196316

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Eylül 2025, 17:28:44 »
Dostum 2 yıl daha bekle finansterid kullan saçları donör bölgeni güçlendir öyle ekime gir doktorunu iyi seç aralara iyi girsin zaten 2 yıla baya belirginleşir dökülmeler finans kullanmadan ekime asla girme en az 6 ay kullanıp ekime girmen ve devamındada en az 6 daha kullanıp ekim sürecini desteklemen

Facebook Twitter Instagram