Gönderen Konu: Forest Klinik | Estetik & Saç Ekimi/22 Mart 2025/Yaş:29/4500 Greft  (Okunma sayısı 2169 defa)

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ankara'da yaşamam sebebiyle Çukurambar'da bulunan Forest Klinik | Estetik & Saç Ekimi merkezini tercih ettim. Başlangıçta bilgilendirme ve karşılama güzeldi. Ekim toplamda 8-9 saat kadar sürdü donör bölge ve ekim alanı bir kişi tarafından kanal işlemleri yapıldı daha sonra üç kişi greft toplama ve ekim işlemini yaptı. Genel olarak memnun kaldım ön saç çizgisi kısmına hiç müdahale etmedim. Tecrübelerine güvenerek tamamen onlara bıraktım daha sonra beğenmemem halinde tekrardan ön hat düzenlemesi yapılabileceğini söylediler. Şu an ekimin 130. günündeyim tüm fotoğrafları kronolojik olarak paylaşacağım greft sayısı 4500 dendi ekim sizlerin gözünde başarılı mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada 4 PRP ve 2 Mezoterapi paket içerisinde mevcuttu bu ay 4. prp yapıldı mezoterapi bittikten sonra da 2 prp daha hediye edileceği söylendi. Genel olarak rahat ağrısız acısız ve sorunsuz bir süreç geçirdim klinikten şu ana kadar memnunum.

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk Alınmadan önceki hali ilk 10 gün

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1. ay bu şekilde

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2. ay bu şekilde

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
3. ay bu şekilde

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
4. ay bu şekilde

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
130. Gün itibariyle son durum bu şekilde.

SelcukARAS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ekim öncesi resimler yok mu

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi resimleri de ekliyorum saçlarım uzun olduğu için çok belirgin olmayabilir ama taç şeklinde orta kısımda saçlarım vardı yalnızca diğer bölgeler çok güçsüzdü.

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
erken daha 180.günde tablo belli olur.

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sizce ilk fotoğraflarda ekim nasıl görünüyor 4500 greft ekilmiş gibi mi?

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler, diğer arkadaşlardan da yorumlar bekliyorum.  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ön öizgi planlamasını pek beğenmedim umarım saçlar çıkınca sizi mutlu eder edlim kalitesi forumun istediği kaliteye yakın bir kalite değil umarım saç yönleri güzel olur ve ön çizgi seni mutlu eder hayırlı olsun
Global Moderator

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
teşekkür ederim kurum anlaşması olması sebebiyle ve ilgi alaka güzel olduğu için burayı tercih ettim kabuk dökümü sonrası fotoğraflarınıda ekliyorum buna bakarak tekrar yorum yaparsanız sevinirim sizlerin yorumları benim için değerli

Facebook Twitter Instagram