Gönderen Konu: Forest Klinik | Estetik & Saç Ekimi/22 Mart 2025/Yaş:29/4500 Greft  (Okunma sayısı 2296 defa)

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Forest Klinik | Estetik & Saç Ekimi/22 Mart 2025/Yaş:29/4500 Greft
« Yanıtla #31 : 22 Ağustos 2025, 11:44:26 »
Normalde fiyatları 65 bindi ben kurum anlaşmasıyla gittiğim için 55 bin ödedim kredi kartı vs de geçiyor. Ayrıca fiyat içinde 6 prp 2 mezoterapi şampuan köpük ve ilaçlar da vardı.

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 25 Ağustos 2025, 14:55:53 »
Herkese merhaba ekim yaptıralı 5 ay oldu son 1 aydır dökülmeler biraz arttı ekim yapıldıktan sonra 4 ay boyunca mie marka takviye kullandım bitince solgar biotine döndüm dökülmeler bu süreçle çakışıyor sizce 4-5 aylarda dökülme normal mi yoksa bu destek değişiminden olabilir mi bu arada dökülmeler gün içinde değil duşta daha fazla oluyor. Yorum yaparsanız sevinirim.

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu gün itibariyle 6. ayı doldurdum toplamda 4 prp 2 mezoterapi yapıldı önümüzdeki 6 ay içinde 2 prp daha yapılacak takviye olarak günde bir defa solar 5000 biotin ve günde iki defa xpecia tablet alıyorum. şampuan olarak vichy dercos kırmızı olanı kullanıyorum dökülmeler devam ediyor durmuş değil ama dökülenlerin  kendi saçlarım olduğu söylendi ekilenlerden dökülme yok artık çevremden güzel tepkiler alıyorum saç şekillendirmem çok kolay oluyor saç ekim yönlerinden kaynaklandığını düşünüyorum altlardan hala küçük çıkışlar devam ediyor onlarda çıkar ve kalınlaşırsa daha iyi bir görüntü yakalayacağımı düşünüyorum sizlerin de yorumlarını bekliyorum.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
6 ay için güzel gelişim olmuş.Yeni çıkışlar olur daha.verteks 18.ayı bulur gelişimin tamamlanması.

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
++

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
7. Ay güncellemesi çıkışlardan memnunum daha sık olması gerektiğini düşünüyorum ama süreç devam ediyor bir kaç aya daha net sonuç göreceğimi düşünüyorum tek problem şu an aşırı saç dökülmem var 6. ay sonunda xpecia kullanmaya başladım 1 ay boyunca günde iki tablet olmak üzere bir kutuyu bitirdim beraberinde solgar biotin günde bir adet kullanmaya devam ediyorum xpecia devam etmeli miyim bilmiyorum önümüzdeki ay 5. prp yapılacak dökülmem olmasaydı şu an saçlarım çok daha iyi durumda olacaktı bence ve kan değerlerim normal seyrinde bir doktora danışmayı düşünüyorum sizlerin de görüşlerini merak ediyorum 5. aydan beri dökülmeler başladı mevsimsel mi yoksa yaşanan bir şey mi yorum yaparsanız sevinirim.

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
+++

Emre0861

• Yeni üye
  • *
Hocam asıl ataklar ne zaman başladı?

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
6 ve 7. ay arası istediğim görünüme yaklaşmaya başladı ve şu an hala alttan çıkışlar devam ediyor umudum yeniden tazelendi bu ay

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
240. gün güncellemesi bu güne kadar toplam 5 prp ve 2 mezoterapi yapıldı merkez 1 prp 1 mezoterapi daha hediye etti 8. ayda çıkışlar devam eder mi bilemiyorum ama hala ince ince çok fazla çıkış görüyorum önceki aylarda saç dökülmem vardı kan tahlili yaptırdım d vitamini folik asit ve magnezyum düşük olduğunu gördüm takviye başladım dökülmeler azaldı şu an takviye olarak omega3 folik asit xpecia magnezyum ve d vitamini kullanıyorum bunların bir çoğuna yeni başladım xpecia 2. kutuyu yeni açtım günde iki adet alıyorum. Ekimim önler biraz daha sıklaşırsa beni fazlasıyla mutlu etmiş olacak. Yorumlarınızı bekliyorum.

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
++

Emre0861

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 02 Aralık 2025, 21:54:00 »
Hocam saç mevzusunu kapatmışsınız tepe de hiç sırıtmıyor güle güle tarayın

canarn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 03 Aralık 2025, 09:48:02 »
Tepenin daha çıkacağını düşünüyorum hocam öncesinde de dediğim gibi hala ufak ufak çıkışlar görüyorum. Umarım ikimizde istediğimiz sonuca ulaşırız.

gencay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 03 Aralık 2025, 17:26:33 »
zamanla yoğunlaşırsa güzel olur

Facebook Twitter Instagram