Arkadaşlar merhaba . 29 temmuz 2025 tarihinde The Hair Clinikte Ahmet Tosun saç ekimimi gerçekleştirdi.Saçımda bir kellik yok ama zamanla seyreklik oluşmuştu.Özellikle verteks bölgesindeki seyreklik beni rahatsız ediyordu.Ön çizgim çok bozulmamış onun üzerinden bir planlama yapıldı.Çizgi tekrar oluşturulup arkasına dolgunluk için yaklaşık 2000-2500 gref saç ekildi.Ayrıca verteks ve orta kısıma da saç ekildi.Ekimden önce dönör alanının hırpalanmasından, çok fazla alım yapılmasından dengesiz oluşmasından çok korkuyordum.Bu endişemi Ahmet Hocaya söyledim.Böyle bir olmayacağını söyledi.
Ekim işlemi bitti fakat ekimden sonra sanki korktuğum başıma gelmiş gibi hissediyorum.Operasyon esnasında ,benden kaç gref alacaksınız sorusu sorduğumda Cansu hanım,biz sayı söylemiyoruz.Alabildiğimizin maksimumunu alacağız dedi.İşte orda içimden eyvah dedim.Özellikle yan taraflardan çok fazla alım yapılmış ,o bölgeler kel kalacakmış gibi hissediyorum.Sanki kafa derim yüzülmüş ,mayın tarlasına dönmüş gibi geliyor bana.Belki ben yanılıyorumdur,bilmiyorum.Bu yüzden deneyimli arkadaşların yorumuna ihtiyacım var.10.08.2025 itibari ile 12 .gündeyim.Belki biraz erken ama endişe ediyorum.Acaba dönör alanım toparlar mı? Forumda saç ekimi yapılmış insanların dönör alanına bakıyorum tertemiz ,açıkcası imreniyorum.Benim dönör alanım benim gözümde çok kötü gözüküyor bana.Sizlerin gözünde nasıl gözüküyor merak ediyorum.Operasyon öncesi evde çektiğim,klinikte çekilen ,operasyon sonrası çekilen fotoğrafları buraya yüklüyorum.