Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Lütfen konuyu taşımaz iseniz ve görüş ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Sevgili forum uyeleri arkadaslar kellik zor bir durum en zor olanı da psikolojisi zamanla bozuluyor insanin kendiyle barışık olanları bu sözlerimin dışında tutuyorum.
Yaklaşık 1 senedir forumu takip ediyorum başarısız Ekim konularını okuyunca bu tecrubeyi yaşayan arkadaşlar kadar olmasa da çok üzülüyorum. Ne umutlar ve hayallerle saçını ektiriyor bazen Ekim merkezi kaynaklı bazende kisinin kullanması gereken takviyeleri almamasindan kaynaklı sorunlar yaşanabiliyor.
Yaklaşık 5 senedir saçlarımın dökülmesinden dolay sizler gibi ı pskilojik olarak zor zamanlar geçirdim ve şapka takıyorum yaz kış ...
30 yaşımın üstüne çıkınca saç ektirmeyi düşündüm hep. Sebebi ise önleri ektiririm bu sefer arkalar açılır donor yetmez endişesi idi.
Saç ektirmeden önce siz değerli arkadaşların saç ekimi tecrübesi ve sürecini paylaşırsanız sizlerden öğrenmek istiyorum..(Hintell bey saolsun elinden geldigince üyelere yorum yazıp motive ediyor.)
Benim sorularım şunlar sevgili arkadaşlar
1-) Saç ekiminden kaç ay önce proscar gibi haplar kullanmalıyım?
2-) Proscar denilen finasterid içerikli hapı saç ekiminden kaç ay sonra birakmaliyim ?
3-) Belirtilen süreler geçtikten sonra saclarin dokulmemesi için proscar kullanmaya devam edecek miyim yani.kullanmasam ekilen saclar dökülür mü ?
4-) Kök hücre Prp saç ekimi esnasında mı yapiliyor tavsiye eder misiniz ?
5-) Saç ektirmeden önce ve saç ektirdikten sonra aman kardeşim şu konuda dikkatli ol şunları yap diyeceginiz tecrübeleriniz var mı ?
Hepinize değerli cevaplarınız tecrübeleriniz için teşekkür ediyorum şimdiden saolun
![]()