Arkadaslar herkese merhaba,bayadir paylasim yapmamistim kusuruma bakmayin lutfen baya yogundum.
210.Gün deyim,genel olarak goruntuden memnunum diyebilirim,belki daha sık olabilirdi ama saclar uzayinca ön goruntu ciddi anlaminda degisti,tepe bolgesi cok iyi olmadi ama bence o bolgede bile kismi bir iyilesme var,sadece alım yapilan ense bolgesinin bir kismina dokunulmamasi gerekiyordu bence,orada yarik seklinde hosuma gitmeyen bosluklar olustu,ama orayida sac dolgunlastirici spreyle kapatiyor,
Sahin ekim oncesi goruntu oncekine gore daha iyi olacak demisti,dedigim ense bolgesi disinda goruntu daha iyi oldu bence,
En azindan cevremden ve benim daha onceki halimi bilenlerden olumlu donusler aldim,
1.ekimi kotü sonuclanan birisi olarak 2. Ekimda stres olmustim cok sukur toparladik,
Sundan eminim illako saclar dokulmeye devam edecek ancak goturdugu yere kadar djyelim,dunyada ne dertler var halimize sükredelim.
Gunde 3000 mg biotin ,20000 lio d vitamini kullaniyorim 2 ay da saw palmetto aldim ancak 2 aydir kullanmiyorum,
1.5 aydan sonra fitnes yaptim,
Umarim.ekim dusunen arkadaslara verdigim ve paylastigim bilgiler faydali olur,her ay resim paylasmaya devam edecegim