Merhaba arkadaşlar tecrübelerimi paylaşak istedim. 2024 ekim başından şubat ayına kadar günde 1,25 mg oral proscar ( finasteride) kullanmaya başladım . Başlangıçta shedding evresini yaşadım . Gayette sabrettim . Daha sonra saçlarımda güçlenme özellikle tepe bölgemde bi kapanma gözlemlemeye başladım. Şubat ayından itibarende oral dutasteride başladım haftada bir gün olmak üzere. Ayrıca Şubat ayında önleri de güçlendirmek adına Gece yatmadan evvel topikal Minoxidile başladım. Önlerde güçlenme bir türlü hissetmedim. Ayrıca dutasteride ten sonrada bir shedding yaşadım ( belkide minoxidil kaynaklaıdır ) . Cinsel isteksizlik ve sertleşmeme sorunlarım başladı. Önceden libidoda sıkıntı yoktu .Sonrasında ise neredeyse libidom tamamen yok olmaya başladı . Bu durumdan rahatsız olduğum için acilen bu tedavi yöntemini bıraktım. Evet saçlarım güçlenmeye başlamıştı özellikle tepe bölgem . ama bir taraftan hayatında ilk defa libido yönünden bişey hissedememeyi yaşamak , aşırı korkunç hissettirdiği için artık ilaç kullanmayı bıraktım. Şimdi ise yaklaşık 1 aydır hiçbişey kullanmıyorum.2 hafta sonra libido dönmeye başladı şükür . DHT baskılama durumu iyi bişey değil . Saç mı dht mi diye sorarsanız dht yi seçerim. Hissedememek boşlukta bırakıyor insanı . Neyse yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizlerle . Kullanırken bilinçli kullanmanız dileğiyle