Gönderen Konu: 6 Gün Finasteride 0,5 Mg / 1 gün 0,5 Dutasteride Tecrübem  (Okunma sayısı 511 defa)

Kamerü

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar tecrübelerimi paylaşak istedim. 2024 ekim başından şubat ayına kadar günde 1,25  mg oral proscar ( finasteride) kullanmaya başladım . Başlangıçta shedding evresini yaşadım . Gayette sabrettim . Daha sonra saçlarımda güçlenme özellikle tepe bölgemde bi kapanma gözlemlemeye başladım. Şubat ayından itibarende oral dutasteride başladım haftada bir gün olmak üzere. Ayrıca Şubat ayında önleri de güçlendirmek adına Gece yatmadan evvel topikal Minoxidile başladım. Önlerde güçlenme bir türlü hissetmedim. Ayrıca dutasteride ten sonrada bir shedding yaşadım ( belkide minoxidil kaynaklaıdır ) . Cinsel isteksizlik ve sertleşmeme sorunlarım başladı. Önceden  libidoda sıkıntı yoktu .Sonrasında ise neredeyse libidom tamamen yok olmaya başladı . Bu durumdan rahatsız olduğum için acilen bu tedavi yöntemini bıraktım. Evet saçlarım güçlenmeye başlamıştı özellikle tepe bölgem . ama bir taraftan hayatında ilk defa libido yönünden bişey hissedememeyi yaşamak , aşırı korkunç hissettirdiği için artık ilaç kullanmayı bıraktım. Şimdi ise yaklaşık 1 aydır hiçbişey kullanmıyorum.2 hafta sonra libido dönmeye başladı şükür . DHT baskılama durumu iyi bişey değil . Saç mı dht mi diye sorarsanız dht yi seçerim. Hissedememek boşlukta bırakıyor insanı . Neyse yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizlerle . Kullanırken bilinçli kullanmanız dileğiyle

Hardy99

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6 Gün Finasteride 0,5 Mg / 1 gün 0,5 Dutasteride Tecrübem
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2025, 16:11:04 »
Minoxidil de mi bıraktınız

Kamerü

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2025, 16:19:38 »
Kısa vadeli bir arınma için bıraktım. Yakında başlayacağım aslında piyasadaki minoksidilleri çoğu ppg içerdiği için kafamı kaşındırıyo irritasyon yapıyor iyileşmesini bekleyip bi eczanede ppg siz yaptırmayı düşünyorum . Birazda üşengeçlik deyim. Yoruldum valla 26 yaşından beri   :-\
  • Yaşınız 34

Hardy99

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2025, 16:22:45 »
Evet insanı yoruyor reis bu işler
Minoxidil ppg siz yaptır en azından kaşıntı yanma olmaz topikal finasterid düşündünüz mü

Kamerü

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 12 Ağustos 2025, 16:25:29 »
Evet onu da düşündüm .Sistem bi en azından şu fnasteriden arınsın . Tekrar başlayacağım. Bize aslında dht baskılayıcı değil de dht antagonisti lazım ciltte . Ru58841 için güvenlik yok deniyor ama belki bi onu da denerim.Clascoterone lazım ya da bilemiyorum
  • Yaşınız 34

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 12 Ağustos 2025, 23:30:38 »
clascoterone denersen mutlaka sonuçlarını yaz dostum bu arada haftada bir dudasın yan etki yapmasına şaşırdım bence sen başlayacaksan 0,5 mgr fin dene.

Kamerü

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 13 Ağustos 2025, 08:48:09 »
Herhalde bu saatten sonra sistemik değil de topikal şekilde kullanırım . Diğer etkenleri de kullanırsam foruma yazarım . Libidosuz hayat boş hayat  ;)
  • Yaşınız 34

İsmail Aydın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2025, 04:17:23 »
Bu meret bi benimi ispanyol boğası yapıyor.
İlk kullandığım dönemlerde aşırı libido artışı yaşamıştım.
Halada yüksek normale göre.

Bırakmanız iyi olmamış, zamanla düzelen bir sorun bu hormon dalgalanması.
İyi uyku al ve d3 k2 vitamini kullan, vaktin varsa ağırlık çalış testosteron seviyeleri artsın libido düzelir.
Günlük Rutin
Günde 1kez Minoxidil
Dutasterid 0.5mg
10g Kolajen
Biotin 2.5mg
170mg hyaluronik asit
1000mg  C vitamini
600mg nac
20mg çinko
24mg E vitamini
1000mg omega 3 (epa/dha)
D3-K2 1000IUx3
Ducray Şampaun
Haftada 1kez, 1.25mm Mikroiğneleme

Kamerü

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 14 Ağustos 2025, 07:42:47 »
Yok reis böylesi daha iyi . Bıraktığımdan beri ayrı bi şekilde kendimi daha iyi hissediyorum. Zaten bir de depressif etkisi de var. Topikal başlarım belki yakında mutluyum yani. Kalkmamak ne demek ya kalkacaksın bana göre ters :)
  • Yaşınız 34

mavruti

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Ağustos 2025, 20:46:56 »
clascoterone denersen mutlaka sonuçlarını yaz dostum bu arada haftada bir dudasın yan etki yapmasına şaşırdım bence sen başlayacaksan 0,5 mgr fin dene.
clascıterone tr de mevcutmu

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Ağustos 2025, 00:45:57 »
clascaterone türkiyede bulunmuyor bulunsa bile güvenliliği sınırlı yeni çıkmış bi ilaç
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

Facebook Twitter Instagram