Gönderen Konu: Asuman Hair - 3500 Greft - Yaş : 24 - 01.08.2025  (Okunma sayısı 3332 defa)

SKurt_54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman Hair - 3500 Greft - Yaş : 24 - 01.08.2025
« : 16 Ağustos 2025, 18:00:22 »
Herkese merhaba arkadaşlar

Kısaca bir süreçten bahsedeyim. Forumlara da çok aşina değilim bir hatam olursa şimdiden affedin  ;D Yaklaşık 6-7 senedir saçlarım dökülüyordu. Son birkaç senede artması üzerine yaklaşık 3 sene önce minoxidil başladım ve düzenli kullandım. Başta ciddi etkisini gördüm ve saçlarım kısa sürede toparladı ancak özellikle son 1 senede dökülmelerin iyice artması üzerine saç ektirme kararı aldım. Araştırırken de bu foruma denk geldim ve olumlu yorumlar sonucunda Asuman Hanım'da karar kıldım. Kendisiyle görüştüm ve 1 Ağustos'ta ekim yapılması kararı alındı. Bu kararı erken almamda özellikle 1,5 aylık bir boşluğumun olması önemli rol oynadı. Zaten eninde sonunda ektirecektim ve bu aralığın ideal olduğunu düşündüm.

Ekim gününe gelirsek sabah saat 8.00'de hastanedeydim. Kısa bir süre sonra da işlem başladı. Kısa bir yemek molası da dahil olmak üzere bütün işlem yaklaşık 9 saat sürdü. Özellikle şakak bölgeme yoğun olmak üzere 3500 greft ekim yapıldı. İşlem sırasında anestezi kısmında kafanıza defalarca iğne batırılıyor ve biraz yakıyor yalan söylemeyeceğim  ;D Özellikle yüz üstü yatmamız gereken kısımlar da hiç rahat değil ve insanın biraz canı sıkılıyor ama bir şekilde geçiyor. Bu arada unutmadan bütün ekibe de teşekkürlerimi iletiyorum. Kendileri de durumun farkındalar sohbet ediyorlar, cana yakınlar ve işlemin olabildiğince hızlı ve rahat geçmesi için ellerinden geleni yaptılar. Asuman Hanım'a ayrıca teşekkür ediyorum.

Sonraki süreçten kısaca bahsetmem gerekirse ilk 2-3 gün biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Asıl sıkıntı olan uyumak. Açıkçası ben ilk 10 gün boyunca doğru düzgün hiç uyuyamadım. Normalde de sırt üstü yatmayan biri olmam ve saçlara bir zarar gelir korkusu uykumu sürekli bölüyordu. Benim için sürecin en zor yanı buydu. Bundan başka ödem özellikle 2. Günde zirve noktasına ulaştı. 5. Günde de büyük oranda geçmişti.

KULLANDIĞIM TAKVİYELER :

Fito krem : Donör bölgesine sabah akşam (İlk 15 gün)
Xpecia tablet : Sabah akşam
Demir: Sabah günde 1
Monodoks antibiyotik : Sabah akşam ( Ekim günü akşamı başladım bitene kadar)
Prednol 4 mg : Sabah akşam ( 4 gün kullandım)
Ecopirin: 3. gün başladım 10 gün
Bepanthol krem: Ekim bölgesine sürüyorum 5.gün başladım

Şu anki sonuçtan ve ilgisinden memnunum ama tabii ki takdiri sizlere bırakıyor ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Ekim öncesi saçlarım:

SKurt_54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASUMAN HAİR - 3500 GREFT - YAŞ : 24 - 01.08.2025
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2025, 18:05:08 »
İşlem sonrası ilk fotoğraf ve yıkamadan sonraki ilk fotoğraflar çok iyi çekememişim kusura bakmayın

SKurt_54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2025, 18:07:02 »
3. Gün:

SKurt_54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2025, 18:08:56 »
1.Hafta

SKurt_54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2025, 18:11:29 »
15.Gün:
Fotoğrafları benzer şartlar altında çekmeye çalıştım ama umarım olmuştur. Şimdilik bu kadar arada güncellemeye çalışırım. Çok değerli yorumlarınızı bekliyorum.

ortega

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair - 3500 Greft - Yaş : 24 - 01.08.2025
« Yanıtla #5 : 16 Ağustos 2025, 22:36:17 »
Hayırlı uğurlu olsun,ince çalışılmış, 3500 den fazla var gibi geldi bana hatta,,sakaklar görüntüyü cok degistiriyor,insallah istediğiniz sonucu alırsınız

Keyfedeger

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2025, 04:04:36 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Bende asuman hanım ve serkan aygın arasında kaldım. Açıklığımız hemen hemen aynı.  İnşallah bu ekim tutar. Ayıp olmazsa ne kadar ücret ödediniz acaba ?

SKurt_54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2025, 11:37:44 »
Hayırlı uğurlu olsun,ince çalışılmış, 3500 den fazla var gibi geldi bana hatta,,sakaklar görüntüyü cok degistiriyor,insallah istediğiniz sonucu alırsınız
Bana 3500-3600 arası greft alındığı söylendi, yine de olabilir tabii ki. Bir de minoxidilin etkisi de olabilir fotoğraflarda da görüldüğü gibi bazı yerlerde saçım var ama oldukça seyrek. Oralara daha çok sıklaştırma ekimi yapıldı. İnşallah ben de bekliyorum, teşekkür ederim.

SKurt_54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Ağustos 2025, 11:41:22 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Bende asuman hanım ve serkan aygın arasında kaldım. Açıklığımız hemen hemen aynı.  İnşallah bu ekim tutar. Ayıp olmazsa ne kadar ücret ödediniz acaba ?
Biraz pazarlıkla 90 binde anlaştık. Karar tabii ki sizin, kesin bir şey söylemek için erken ama ben süreçten şu anlık memnunum. Serkan Bey hakkında yorum yapamayacağım. Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Ağustos 2025, 13:38:58 »
Dar ve kritik alanlarda yapılan saç ekimleri, ciddi anlamda profesyonellik ve ileri seviye teknik beceri gerektirir. Bu tür operasyonlarda yalnızca açıklığın kapatılması değil; saçın doğal yönlerinin, açıların, çıkış açıları arasındaki uyumun ve özellikle de ön çizginin tasarımının son derece titizlikle planlanması gerekir. Doğru bir ön çizgi tasarımı, saç ekiminin doğallığını belirleyen en önemli unsurlardan biridir. Ayrıca, ekim alanı ile mevcut saç arasındaki geçişlerin yumuşak ve fark edilmeyecek şekilde yapılması da operasyonun kalitesini ortaya koyar.

Günümüzde hala doğal bir ön çizgiyi dahi oluşturamayan, bu sebeple pek çok kişiyi mağdur eden klinikler bulunurken; böyle dar alan açıklıklara yapılan, yüksek planlama ve estetik bakış açısıyla kurgulanmış ekimler, işin ne kadar ince bir sanat olduğunu gösteriyor. Bu nedenle forumu takip eden arkadaşların, bu tarz örneklerin kıymetini ve önemini fark etmesi oldukça değerlidir.

Senin saç ekiminin de oldukça başarılı şekilde planlandığı görülüyor. Sıklık dengesi, ön çizginin doğallığı, saç yönlerinin uyumu ve geçişlerin incelikle işlenmesi, operasyonun yetenekli bir elden çıktığını açıkça belli ediyor. Umuyorum ki sonuç da bu özenin karşılığını verir ve kusursuz bir görünüm elde edersin. Şimdiden hayırlı olsun
Global Moderator

SKurt_54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Ağustos 2025, 16:16:43 »
Dar ve kritik alanlarda yapılan saç ekimleri, ciddi anlamda profesyonellik ve ileri seviye teknik beceri gerektirir. Bu tür operasyonlarda yalnızca açıklığın kapatılması değil; saçın doğal yönlerinin, açıların, çıkış açıları arasındaki uyumun ve özellikle de ön çizginin tasarımının son derece titizlikle planlanması gerekir. Doğru bir ön çizgi tasarımı, saç ekiminin doğallığını belirleyen en önemli unsurlardan biridir. Ayrıca, ekim alanı ile mevcut saç arasındaki geçişlerin yumuşak ve fark edilmeyecek şekilde yapılması da operasyonun kalitesini ortaya koyar.

Günümüzde hala doğal bir ön çizgiyi dahi oluşturamayan, bu sebeple pek çok kişiyi mağdur eden klinikler bulunurken; böyle dar alan açıklıklara yapılan, yüksek planlama ve estetik bakış açısıyla kurgulanmış ekimler, işin ne kadar ince bir sanat olduğunu gösteriyor. Bu nedenle forumu takip eden arkadaşların, bu tarz örneklerin kıymetini ve önemini fark etmesi oldukça değerlidir.

Senin saç ekiminin de oldukça başarılı şekilde planlandığı görülüyor. Sıklık dengesi, ön çizginin doğallığı, saç yönlerinin uyumu ve geçişlerin incelikle işlenmesi, operasyonun yetenekli bir elden çıktığını açıkça belli ediyor. Umuyorum ki sonuç da bu özenin karşılığını verir ve kusursuz bir görünüm elde edersin. Şimdiden hayırlı olsun
Değerli yorumun için teşekkürler Hintell hocam. Ben de son halini dört gözle bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Ağustos 2025, 21:20:29 »
rica ederim hayırlısını dilerim
Global Moderator

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 19 Ağustos 2025, 00:48:59 »
Gayet planlı ve estetik bir saç ekimi olmuş. Sıklık, doğal saç yapınıza çok iyi uyarlanmış gibi görünüyor. Ön çizgi tasarımı ve yan şakak birleşimleri gerçekten çok başarılı; belli ki işinin ehli usta ellerden çıkmış bir çalışma. Umarım süreç sonunda da beklediğiniz gibi harika sonuçlar elde edilir.

Başarılar ve sağlıklı uzamalar dilerim!

fenerrryolu2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 25 Ağustos 2025, 18:31:18 »
Hayırlı olsun ekimin Hocam. Güzel bir planlama olmuş. Asuman hair zaten benim favori ekimcilerimden

SKurt_54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 26 Ağustos 2025, 22:46:13 »
Olumlu yorumlarınız için teşekkürler. Şok dökülme hafiften başladı gibi. 1. Ayda güncel fotoğrafları paylaşacağım. Ben de heyecanla takip ediyorum süreci. İnşallah iyi olur  |-nazarboncugu-|

Facebook Twitter Instagram