Saç Ekimi Sonuçları
Maşallah hocam süreç içerisinde hangi vitamin ve takviyeleri kullandınız acaba? Ayrıca minoxidil ve finasteride kullanımınız oldu mu ?
Xpecia dediğiniz zaten finasterid içerikli değil mi ben mi yanlış biliyorum. Finasterid kullanmadım demişsiniz finasterid diye ayrı bir ürün mü var? Varsa hangisini kullanmak daha mantıklı olur xpecia mı finasterid mi
Yok hocam değil, her ne kadar amaçları benzer olsa da tamamen farklılar. Finasterid esasında BPH tedavisinde kullanılan bir 5-a Redüktaz İnhibitörü. DHT'yi ciddi bir oranda düşüren bir ilaç, doğal olarak da çok daha etkili. Yan etkileri ayrı bir konu, kendin araştırıp karar vermen daha iyi olur. Xpecia ise bitkisel içerikli bir takviye. İçinde saw palmetto özütü mevcut. Buna "Natural DHT blocker" diyorlar. DHT'yi bir miktar düşürdüğünü gösteren bilimsel pek çok çalışma var. Yanında da vitamin kompleksi vs. Mevcut. Ee tabi bu da doğal olarak finasteride göre zayıf. Her ikisinin de birbirine göre artıları eksileri var. En iyisi detaylıca araştırıp kendin karar vermen olur.