Saç Ekimi Sonuçları
Süreç olması gerektiği gibi ilerliyor. Takviyeleri eksiksiz kullanmaya devam edin. Donör alan kaliteli ve temiz bir ekim yapılmış. Ön çizgide yüzünüze göre doğru planlanmış. İlk 1 ay çok önemli. Umarım sonuçta güzel olur.
Hayırlı olsun ekimin. Güzel bir planlama olmuş
ekim oldukça sık ve güzel olmuş .planlama gayet iyi.takviyeleri devam edip süreci yönetmek gerek.ben bu sene prp değilde mezoterapiden sonra saçlarımda ciddi bi iyileşme olduğunu düşünüyorum mezoterapi tavsiye ederim.
Çok güzel görünüyor maşallah sorun yok. Çok zorlamadan yıkamaya devam. Geçmiş olsun
Kanama yoksa sorun yoktur muhtemelen. Uyanınca yastıkta kökle gelmiş saç olayı büyük ihtimalle saçına kullandığın şampuanı korkudan cok yıkamadığından(durulamadığından) kalıntısı kalıyor kalınca deriye yerleşiyor ordan saç teline, tel dökülünce de şampuan kalıntısını kök sanıyorsun. Bir daha olursa fotoğrafını çekip at. https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36800.45 bu benım konumda greft kaybını çekip attıgım sayfa onu incele greft kaybı budur. İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun. Ben ekimini çok beğendim geçmiş olsun tekrardan