Saç Ekimi Sonuçları
Benimki seninki gibi olmazda hocam seninkinin yarısı bile olsa yeter
Maşallah inci gibi dizmişler. Ekim sıklığı ön çizgi güzel görünüyor açıklığınıza göre çok yerinde bi planlama olmuş hocanın ellerine sağlık sorunsuz bi operasyon. Şimdi sıkıcı bekleme zamanı bakalım umarım sonuç sizi tatmin edecek ben öyle düşünüyorum takipteyim
Beklentini yüksek tut herzaman. Kendini motive et. Göreceksin bak senin sonucunda çok güzel olacak.
Dostum merhaba,Şok dökülme evreniz tamamlanmış olup herhangi bir sorunlu durum görünmüyor. Bu süre zarfından sonra yavaştan çıkmaya başlamasını beklemekten daha çok bir şey kalmıyor.
2 AY OLMASINA (3 GÜN KALA GÜNCEL)Sürecim nasıl gidiyor sizce dostlar değerli yorumlarınızı alırım Finasteride 4/1Xpecia Sabah akşam x2Biotin 5000mg Sabah x1Düzenli ekim alanına masaj
Bu kadar vitamin almanın bir anlamı yok yalnız. Biotin 5000 mg + 2 adet xpecia mı? Finas kullanıyorsun zaten. Ya sadece Biotin al, ya da Xpecia. Vücut fazla vitamini dışarı atıyor zaten. Biri bitince diğerine başlarsın. Sürece gelirsek toparlanma çok iyi. Çıkışlar için çok erken.
Fue ekimleriİlk 6 ay kendini belli etmez 9 10 aya kadar sabırla beklemek lazım
Ekim bölgesi hareketli görünüyor.Ancak 4.ayda belli olmaya baslar çıkışlar..Güzel sonuç alacaginizi düşünüyorum.Bira daha sabır