Gönderen Konu: 4 yıl sonra ikinci saç ekimi için fikir paylaşımı  (Okunma sayısı 654 defa)

nihatkaravan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba 06.09.2021 tarihinde medekste 5200 greft olduğu söylenen bir ekim gerçekleştirmiştim üzerinden 4 yıldan biraz fazla bir süre geçti ekim yapılmadan önce açık alan çoktu güzel bir kapatıcılık oldu ancak son zamanlarda nedense seyreklik hissetmeye başladım ancak ekilmeden öncekiler mi döküldü yoksa ekilenler mi döküldü ya da saçlarım mı zayıfladı bilmiyorum ekimden sonra bir yıl xpecia harici bir şey kullanmadım. ikinci ekimi düşünüyorum izmirde yaşamamdan ötürü sibel ulusan hoca aklıma yatıyor gibi. 1.800-3.000-4.800 euroluk paketleri var niyetlenirsem en uygun olan paketi seçeceğim galiba. çok sorun yaşar mıyım bilmiyorum. medeksi neden tekrar düşünmedin derseniz işçilik güzeldi ancak gökhan bey çok ilgisiz. bir de şu aralar mardinde alican koçhan hoca dikkatimi çekiyor şeffaf paylaşımlarından ötürü. siz değerli abi ve kardeşlerimden deneyim ve yorumlarınızı bekliyorum. detaylı bilgi almanız adına ekimden önceki halini, ekimden sonraki günü, bir yılın sonundaki sonucu ve şuanki halinin fotoğraflarını ekleyeceğim ekstra olarak da konuyu incelemek isteyen olursa önceki ekimimle ilgili linki aşağıya bırakacağım. şimdiden herkese teşekkürler.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23679.0

Dekster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 4 yıl sonra ikinci saç ekimi için fikir paylaşımı
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2025, 16:08:16 »
İlk ekimle saçlar güzel çıkmış. Bu saç olayı öyle lanet bir şey ki ömür boyu devam ediyor umarım 2. Ekimde güzel sık doğal bir sonuç elde edersiniz benim sormak istediğim Sibel Ulusan’ın paket farklılıkları neler ben de yakın zamanda saç ekimi gerçekleştireceğim araştırma içerisindeyim.

nihatkaravan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2025, 17:33:57 »
bu şekilde farklılıkları var ama arada da çok fiyat farkı var değer mi bilmiyorum

Ferhat3535

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2025, 21:47:51 »
230 bin TL'lik ne yapıyorlar bu fiyat ne ne bu abartı öyle wow bi ekimleride yok

nihatkaravan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2025, 23:38:31 »
230 bin TL'lik ne yapıyorlar bu fiyat ne ne bu abartı öyle wow bi ekimleride yok
yorumlar hep iyi ama başka seçenekleri de değerlendirmeli miyim

Ferhat3535

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2025, 00:11:33 »
Yorumları hep iyi olan 4 te 1 ücretli başka ekim yerleride var istanbuluda değerlendirmelisin

nihatkaravan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2025, 01:58:40 »
Yorumları hep iyi olan 4 te 1 ücretli başka ekim yerleride var istanbuluda değerlendirmelisin
  daha önce istanbulda medekste yaptırdım ama kendileri çok ilgisiz ve bu işlemi uzakta yaptırmak daha külfetli ekstra olarak prp den de yararlanamıyorsun

nihatkaravan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2025, 18:06:00 »
sevgili Hintell senin de yorumunu duymak isterim müsait bir zamanda inceleyebilirsen eğer

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Ağustos 2025, 11:57:11 »
Selam dostum, ilk ekimin gayet başarılı sonuçlanmış ama zamanla seyrelme olmuş. Yeni bir ekim yaptırsan da 3–4 sene sonra aynı durum tekrar edebilir çünkü DHT aktif şekilde devam ediyor. Bu süreç kişiden kişiye değişiyor; kiminde hızlı, kiminde yavaş ilerliyor, hatta bazılarını çok az etkiliyor.

Bu yüzden ekim sonrası Finasteride desteği, ekilen saçların da dökülmesini engelleyebiliyor. Ama tabii bu tamamen kişisel tercih, kullanmak istemezsen kimse karışamaz.

İlk ekimini yaptığın merkezden memnunsan orayı tercih edebilirsin, ya da bütçene göre başka bir kliniği araştırıp karar verebilirsin. Benim açımdan önemli olan kime ne kadar ücret verdiğin değil, senin kendini iyi hissetmen ve güven duyduğun yerde saç ektirmek. Ücret kişisel bütçe meselesi, asıl önemli olan güven ve sonuç.

Güzel bir saç ekimi ile başarılı olur sonucun korursan desteklersen de daha iyi olur
Global Moderator

nihatkaravan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Ağustos 2025, 17:06:11 »
Selam dostum, ilk ekimin gayet başarılı sonuçlanmış ama zamanla seyrelme olmuş. Yeni bir ekim yaptırsan da 3–4 sene sonra aynı durum tekrar edebilir çünkü DHT aktif şekilde devam ediyor. Bu süreç kişiden kişiye değişiyor; kiminde hızlı, kiminde yavaş ilerliyor, hatta bazılarını çok az etkiliyor.

Bu yüzden ekim sonrası Finasteride desteği, ekilen saçların da dökülmesini engelleyebiliyor. Ama tabii bu tamamen kişisel tercih, kullanmak istemezsen kimse karışamaz.

İlk ekimini yaptığın merkezden memnunsan orayı tercih edebilirsin, ya da bütçene göre başka bir kliniği araştırıp karar verebilirsin. Benim açımdan önemli olan kime ne kadar ücret verdiğin değil, senin kendini iyi hissetmen ve güven duyduğun yerde saç ektirmek. Ücret kişisel bütçe meselesi, asıl önemli olan güven ve sonuç.

Güzel bir saç ekimi ile başarılı olur sonucun korursan desteklersen de daha iyi olur
fiyat olarak saydığım firmalar yakın sadece medeks ikinci ekim olduğu için fiyatı biraz daha uygun tuttu sibel hanımın ekibi de 85 bine falan geliyor bana yakın olması beni biraz cezbetti. medeksin ektiği saçlar kısayken çim adam gibi dik dik duruyor hiç hoş bir görüntü sağlamıyor belki sibel hanımın ekibinde daha güzel bir sonuç alırım diye düşünüyorum siz ne dersiniz

nihatkaravan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Eylül 2025, 11:14:44 »
deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Facebook Twitter Instagram