Hocam hayırlı olsun çok güzel bir Ekim olmuş gibi özellikle donör bölgesi çok homojen büşra hocayı çok sık duyuyoruz hatta geçen gün kendisiyle görüştüm kasım ayına saç ekimi için ama kafam çok karışık , hocam klinik ortamı nasıl ve kendi kliniği sanırım hastanede yapılmıyor işlemler valla canı gönülden soruyorum tavsiye eder misin
Ortam temiz hijyenik bir yer. Tek komplexte, Saç ekimi yapılan yer ayrı, görüşme yapılan ofis ayrı, yıkama yeri ayrı. Kısaca olması gerektiği gibi.
İlk ekimide Estetik Cerrah Sn. Zekeriya Bey'e yaptırmıştım. Hemen hemen aynı ortam.
Hijyene dikkat ediyorlar. Bu konularda tavsiye ederim.
Saç ekimi konusunda da sonucu beklemem lazım ki . mutlu oldum diyebileyim.
Inancım mutlu olacağım yönünde, bu benim 2. ekimim, hiç bir zaman araştırmadan ve sonuçları görmeden ekime girmedim. ilkinde de öyle ikinci ekimde'de öyle oldu. Sn.Büşra Hanımın Instagram sayfasındaki sonuçlar inceledim, doğal duran ekimlerdi. Forumda da sonuçlarını olumlu görünce ikna oldum ve ektirdim.
İlk ekiminiz olacağı için biraz anestezi iğneleri acitabilir o kadar. İlk iki üç gün sırt üstü yüksek yastık ile yatacağıniz için uyku ile ilgili sıkıntıniz olabilir.
Ayrıca deri altına verilen anestezi ve diğer sıvı yavaş yavaş yerçekimi ile aşağı indiği için , yüzünüzde ödem oluşabilir. Oda bir-iki gün sürüyor.
Başka bir sıkıntısı yok. Sayılı günler çabuk geçiyor.
Kısaca şimdiye kadar yaşadıklarıma gore soyliyeyim.! Tavsiye ederim.
Sonuç konusunu ileriki aylarda hepberaber görürüz.
Sağlıcakla kalin