Gönderen Konu: Yaş:25|Saç ekimi için uygun muyum? Ne önerirsiniz? Cevaplarsanız sevinirim.  (Okunma sayısı 293 defa)

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar

Forumdan araştırmalarım ve ekim sonuçlarına göre Ahmet Tosun’da saç ektirmeye karar verdim. Eylülün sonunda saç ektirmeyi düşünüyorum. Yaklaşık 20 gündür Proscar ve Xpecia kullanıyorum. Sizce saç ekimine uygun muyum? Bu süreçte başka önerileriniz var mıdır? Ekimin sizce başarılı ve beni tatmin etme durumu nedir? Sizce bu tarz açıklıklar için en ideal klinikler nerelerdir?

Şimdiden bana vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimden ne beklediğine göre değişir üstat ,amacın önden ortaya kadar bir ekim yaptırıp ön profili düzeltmek ise yaptırman doğru olur ama verteks dahil tüm açıklığının kapatılmasını istiyorsan bu dönerle çok zor.

davud123

• Hero Member
ersin korkut gibi ön çizgiyi geriden alırsan yine tatmin eder inş

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ahmet bey ile görüştüğümde o da çizgiyi bir tık geriden alabiliriz demişti. Zaten genetik olarak alnım açık bir insandım.

ahmet turan

• Hero Member
Bence ekim yaptıracaksan medikal tedavide başla .Dökülme geçmişin yaşından dolayı henüz yeni sayılır .Hiç bir şey yapmasan bile dermaroller ve topikal finasterid ile yeni çıkışlar mümkün olur.
Ekim içinse ahmet tosun senin için iyi bir seçim gibi görünüyor .Saç çıkartma oranı epey yüksek bir ekimci seninde önceliğin bu olmalı çünkü harcayacak fazla kurşunun yok .Umarım her şey yolunda gider arkadaşlarında dediği gibi önden güzel bir görüntü yakalanırsa sonuç seni tatmin eder bence.

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim cevabınız için. Ahmet bey ve ekibi benim için pozitif düşünüyorlar. Bende zaten donörü ve açıklığı bildiğim için çok aşırı bir mucize beklemiyorum. Görüştüğümüzde iki seans olarak bir planlama yaptık. Tepe noktasından ziyade ilk olarak ön ve orta noktaya odaklanacağız. Sonrası için donörün durumuna göre de 2. Seans düşünebilirim. Bir aksilik olmazsa bu ay sonuna doğru ekimi yaptırmış olacağım. Ekime kadar da 1 aylık fin ve xpecia kullancısı olmuş olacağım. Tabii ekimden sonra da bu iki ilaci kullanmaya devam edeceğim. @Hintell hocam sizinde tavsiye ve görüşleriniz var mıdır acaba?
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2025, 10:21:04 Gönderen: XMSS »

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
KONU hala aktif değerli görüşlerinizi beklerim.

Erkaneren34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba hocam hayırlı olsun. Fiyat ne aldınız?

XMSS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam buradan fiyat söylemem etik olmaz ama özelden yazarsanız söyleyebilirim.

Facebook Twitter Instagram