Gönderen Konu: İbrahim erayhan 21 Ocak 2025 6100 greft memnun değilim  (Okunma sayısı 677 defa)

semih1996

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İbrahim erayhan 21 Ocak 2025 6100 greft memnun değilim
« Yanıtla #16 : 20 Eylül 2025, 15:02:38 »
Yan taranmış hali. 

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Eylül 2025, 15:25:14 »
Merhaba geçmiş olsun başarısız bir sonuç. ekilen sayıya göre kayıp çok, senın saçlarda ince ve cansız olunca durum buraya evrilmiş.

semih1996

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 20 Eylül 2025, 16:13:00 »
Merhaba geçmiş olsun başarısız bir sonuç. ekilen sayıya göre kayıp çok, senın saçlarda ince ve cansız olunca durum buraya evrilmiş.

Eyvallah sağolasın .  Bu arada saç derimde bölge bölge ağrı gibi bir şey var .  Ve yan yatınca kafa derisi katlanirya hani sert gibi hissediyorum ama gözle görünürde bir şey yok  hatta bir doktora gösterdim sağlıklı görünüyor dedi . Ama hissiyat başka .

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 20 Eylül 2025, 16:16:10 »
Başarısız bir ekim ücret iadesi istemelisiniz.
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: İbrahim erayhan 21 Ocak 2025 6100 greft
« Yanıtla #20 : 20 Eylül 2025, 17:13:30 »
Devamı arkadaşlar. Ekimden 3 ay önceki fotografim da burada .
Diğer sorulara gelince 2024 Aralık ayında niye oldum çünkü arkadaşım da saç ekimi olmuştu ve buraya üye olup kendi fotograflarinj görmemi istemişti ben de o zaman oldum  .  Ama bu fotoğraf süreçleri bana çok yorucu geldiği için de Ekim basind averi buraya fotoğraf atmadım uşendim.  Sonrasında ise başka bir arkadaşım benim biraz dertlendigimi görünce buraya fotoğraflarımı koymami istedi o yüzden de koydum , merak ettim açıkçası daha fazla bir yoğunluk olabilir miydi diye . Ön cizgim var görüyorsunuz . Eskisinden fark var mı evet var hissediyorum . Ama  3. Ayda 2 milim olan saçım halen bu ayda bile 2ilim olarak duruyor ona anlam veremedim. Ekim merkezimin ilgi alakası ben yazdığım vakitlerde gayet güzel . Ama en azından bir kez aranmak isterdim kendileri tarafından .  Süreç nasıl gidiyor diye sormalarını isterdim.
Forumun genel kuralı gereği, saç ekimi sonrası 4. aydan sonra ilk kez konu açılmasına izin vermiyoruz. Normalde bu tarz konuları doğrudan siliyorum. Özellikle forumu bildiği hâlde zamanında paylaşım yapmayan ve sadece işine geldiğinde gelip konu açan kullanıcıları da doğru bulmuyoruz. Bu durum şu anlama geliyor: 'Olumsuz sonuç aldığımda paylaşırım, ama iyi giderse konu açmam.' Biz bu yaklaşımı kesinlikle desteklemiyoruz. Çünkü bu forum kişisel çıkarlar için değil, karşılıklı destek ve samimiyet temelinde kuruldu. Konunuzu bu nedenle şikayet bölümüne taşıyacağım bir süre sonra . Geçmiş olsun.

Bundan sonra iyi ya da kötü sonuç fark etmeksizin, kimseye bu konuda tolerans göstermeyeceğim. Herkesin aynı hassasiyeti göstermesini bekliyorum saç ekimi sonrası 4 ay geçmeden konularınızı açınız sonra neden silindi diye sormayın
Global Moderator

semih1996

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İbrahim erayhan 21 Ocak 2025 6100 greft
« Yanıtla #21 : 20 Eylül 2025, 17:58:20 »
Forumun genel kuralı gereği, saç ekimi sonrası 4. aydan sonra ilk kez konu açılmasına izin vermiyoruz. Normalde bu tarz konuları doğrudan siliyorum. Özellikle forumu bildiği hâlde zamanında paylaşım yapmayan ve sadece işine geldiğinde gelip konu açan kullanıcıları da doğru bulmuyoruz. Bu durum şu anlama geliyor: 'Olumsuz sonuç aldığımda paylaşırım, ama iyi giderse konu açmam.' Biz bu yaklaşımı kesinlikle desteklemiyoruz. Çünkü bu forum kişisel çıkarlar için değil, karşılıklı destek ve samimiyet temelinde kuruldu. Konunuzu bu nedenle şikayet bölümüne taşıyacağım bir süre sonra . Geçmiş olsun.

Bundan sonra iyi ya da kötü sonuç fark etmeksizin, kimseye bu konuda tolerans göstermeyeceğim. Herkesin aynı hassasiyeti göstermesini bekliyorum saç ekimi sonrası 4 ay geçmeden konularınızı açınız sonra neden silindi diye sormayın

Ben forumun genel kuralını cidden bilmiyordum. Sürekli forumu takip eden birisi de değildim geçtiğimiz hafta arkadaşimin paylaşım yaparsan gidişat hakkında bilgi alabilirsin demesi üzerine paylaştım. Ama sizin dediğiniz şekilde bir düşünce yapısında da değilim açıkçası , yaptığınız bu çalışma güzel teşekkür ediyorum ,  faydalı buluyorum

Facebook Twitter Instagram