Merhaba, 20.09.2025 tarihinde LifeHair Şahin Çelik sac ekimi merkezinde sac ekimim gerçekleşti.
Sürec ve karara gelecek olursak, forumda takip ettim ve Ankarada yaşadığım icin bana en mantıklı gelen seçim Şahin bey oldu. Kendinin ve ekibinin ilgi alakası ve dürüstlüğü icin teşekkür ederim.
Sac ekimine randevuyu 1 ay öncesinden aldım ve gittiğimde görüşmeye sahin bey saçlarımın gözüktüğünün aksine ince telli olduğunu ve mükemmel bir sonuç beklememem gerektiğini söyledi. Ben de ona rağmen yaptırmak istedim.
Daha sonra ekim günü saçlar kesildi ve sac teli kalınligin 54 56 mikron arasi çıktı. Sanırım bu iyi bir değer. Ama bu seferde Şahin bey greft almaya başlayınca tekli greftlerin yoğunlukta olduğunu ve donör bölgemdeki seyretmekten dolayı tahmin ettiği kadar donör alamayacağını söyledi ve istersem bu aşamada ekimi iptal edebileceğimi dürüst bir şekilde ifade etti. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Ama artık saçlar kesilmiş ve anesteziye başlanmış olunca devam etme kararı aldim ve işleme devam edildi. Greftleri bi sure Şahin bey aldı bi sürede ekibinden arkadaşlar. Bazı alanlarda greftlerin ise beklediklerini iyi olmasi en azindan biraz moralimi düzeltti. Genelde kulak ustu tarafında insanların daha iyi olurmuş ama benim ense tarafındaki kökler genel manada daha iyiydi. En azindan ortalama bi kaliteye ulaşılmıştır insallah.
Toplamda sanirim 3300 civari greft ekildi. Dedigim gibi Şahin bey 4000-4500 civari planlıyordu ama basta belirttiğim gibi ona ulaşamadık. Ve ön bolge ağırlıklı bi ekim oldu. Ayrıca yine bi avantaj olarak hem hoca hem de ekibin dediği kafa yapim küçük olduğu ve en azından ön alanda birazda olsa sac olduğu icin alanı beklenenden daha sık ve cok kapatabildiler. Umarım beni tatmin edecek bi sonuç olur.
Ekim öncesi saçlarımın uzun, kısa ve ekim öncesi traslı halini ekim sonrasi fotoğrafla birlikte ekliyorum.
Basta Hintell olmak üzere değerli üyelerden yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.