Gönderen Konu: Antalya saç ekim kliniği tavsiye  (Okunma sayısı 186 defa)

Kaan A.

• Yeni üye
  • *
Antalya saç ekim kliniği tavsiye
« : 21 Eylül 2025, 19:24:00 »
Arkadaşlar herkese selamlar saç ekimi kararımda artık son aşamaya geldim, dönör bölgemin zayıf olmasından dolayı maksimum sakal dahil 3800 greft ekim yapılabiliyor.Antalya da ahd ve dk klinik arasında kaldım ahd 110bin fiyat verdi ve forumda çok fazla olumlu yorum var yalnız 2024 sonrası garip bir şekilde ekim başlığı açanlar tarafından sonuçlar yok,dk ise 80bin fiyat verdi forumda yalnıca 1 saç ekimini bulabildim ama yerleri oldukça iyiydi.Siz olsanız tercihiniz neresi olurdu , arada 30bin var dk klinik ile ilgili tavsiye verebilecek olanlar varsa iyi olur

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
Ynt: Antalya saç ekim kliniği tavsiye
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2025, 10:33:39 »
Dostum merhaba,

Saç ekiminde bir işlem yapılacak ise bu işlem için tecrübesine güvendiğin bir yere yaptırılması çok önemlidir. Yakınımda olsun rahat olayım derken çok kötü sonuçlara ulaşan o kadar kişi gördükten sonra illa bulunduğum şehirde olsun mantığı çok yanlış olmaktadır. Bu işlem için yurtdışından gelen kişiler varken bize bir şehir değiştirmek çok zor geliyor. Forumda güzelce araştırmanı isterim dostum daha güvenilir yerleri tercih etmeni öneririm.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2025, 15:26:05 »
Hakan doğanay yada ekibiyle görüşebilirsin
Global Moderator

Kaan A.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2025, 19:57:12 »
Hakan doğanay yada ekibiyle görüşebilirsin
Sayın hintell  Ankara ve istanbul da ahd klinik ekibinden daha iyi saç ekim merkrezi varmıdır?Ahd ile yaptığım görüşmede hakan bey ekilecek greftlerin yerleşimini bana bıraktı bu  garip geldi,asmed ile cumartesi görüşmemde bu merkezin ne kadar pro olduğunu anladım ,ama fiyat olarak 3500 greft için 7000euro dilek hanım.Sizce Asmed 2026 mayıs-haziran aylarında kampanya yaparsa 2026 mayısı beklemeli miyim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Eylül 2025, 00:29:28 »
nasıl sana bıraktı dostum ? ekip ya da ben mi dedi ekip daha uygun bütçene göre davran demek istemiştir
Global Moderator

Kaan A.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 30 Eylül 2025, 12:18:45 »
nasıl sana bıraktı dostum ? ekip ya da ben mi dedi ekip daha uygun bütçene göre davran demek istemiştir
Şu şekilde dedi yani senin ekimden tatmin olman için 7000 greft ekilmeli sende öyle bir donör alanı yok maks 3500 ekebilirim önden vertekse doğrumu yoksa verteksden öne doğru bir ekim mi istersin diye sordu,planlamadan kastım ben en çok hangi açık alanımın kapanmasını istiyorum bunu bana bıraktı.Bu arada asmed fotoğraflarıma göre donör bölgemden 4500-5000 greftlik ekim önerdi,gönlüm asmed den yana malesef bütçemi çok aştığı için eliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Ekim 2025, 22:13:08 »
hakan hoca söylediyse dinle derim açık alan için donörü yeterli görmemiş makul öneri sunmuş demek ki

asmed için de biriktirirsin zamanla gönlün ordaysa
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram