Gönderen Konu: dr ali şahan ankara kliniği 4200 saç ekim süreci  (Okunma sayısı 101 defa)

satmaksas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
dr ali şahan ankara kliniği 4200 saç ekim süreci
« : 29 Kasım 2024, 14:08:04 »
dr ali şahan ankara kliniğinde saç ekim işlemi yaptırdım 4200 civarı greft ekildiği söylendi sürecimi burada paylaşıp sizlerin de görüşlerini almak istedim.
her türlü ikinci bir ekime ihtiyaç duyacağım söylendi ver her ne kadar tüm açık alana homojen şekilde ekim yapılmasını istesem de önlerden sık başlayıp arkaya doğru bir ekim yapıp ikinci ekimi de arkalardan başlayıp öne doğru uzanacak şekilde yaparsak daha güzel sonuç alınacağını söylediler ve ben de bu duruma ikna oldum ön çizgiyi birlikte oluşturduk kendi fikirlerini de beyan ettiler ama daha çok benim istediğim şekilde yapıldı . ekim alanının genişliğinden ötürü ve normal saç çizgimi de hesaba katarak ön çizginin olabildiğince geriden başlayabileceğini bunun benim için pek de önemli olmadığını belirttim. ekim yaklaşık altı saat sürdü ve işlem sırasında daha önceden de tahmin ettiğim gibi çok fazla kanamam oldu ve bu operasyonu gerçekleştiren arkadaşlara baya bi zorluk çıkardı. işlem sonrası yarım saat içinde de bir iki odaktan kanamam tekrarladı ve ön ekim bölgesine doğru aktı dokunmak istemediğim için görüntülerde anlaşıldığı şekilde kendiliğinden kuruyup durdu ve öyle kaldı. bu süreç nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum umarım başarılı olur ama asıl beni tatmin edecek durumun bu ekim başarılı olursa 3-4 sene sonra tekrarlamayı düşündüğüm ikinci ekim işleminden sonra oluşacağını düşünüyorum amacım o zamana kadar olan saçlarımı sağlıklı bir şekilde ayakta tutmaya çalışmak :) iyi kötü tüm yorum ve sorularınızı bekliyorum teşekkürler

Enes Ernim

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: dr ali şahan ankara kliniği 4200 saç ekim süreci
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2024, 17:05:25 »
Büyük geçmiş olsun, sonrası hayırlısı olsun dostum. Öndeki iki parmaklık alan sonrası tepeye kadar olan kısım baya seyrek görünüyor. 1k kök ya vardır ya yoktur. Ön iki parmaklık alana 3.2k ekim yapıldı mı yapılmadı mı kandanda cok anlasılmıyor ama bana o sayı değil gibi geldi. Ön iki parmak baya sık gerisi çok seyrek olacak görünümü var. Donör alanın fotoğrafını atarsan oda fikir oluşturur. Tekrardan geçmiş olsun zayi olmadan her ekilen çıksın inş.

satmaksas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2024, 17:20:51 »
donör alanı eklediğim fotoğraflardaki şekilde hem 6 saat ekim süresini düşündüğümde hem de kanama yoğunluğundan yaşanan sıkıntıları göz önünde bulundurduğum da hem de ekim alanının görünümünden 4200 ben de oldukça şaşırmıştım fakat dediğiniz gibi kabuklardan ve ekim sıklığından dolayı ön 2 parmaklık alana ne kadar ekildiğini tam olarak kestiremiyorum donör alanına baktığımda geniş bir alandan alınmış gibi geliyor o yüzden kararsızım bu sayılara ulaşılmış da olabilir olmaya da bilir gibi geliyor . iyi dilekleriniz için teşekkür ederim daha sonradan da yorumlarınız bekliyorum

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2024, 19:28:00 »
Çok yakın kanal açmışlar hocam o yüzden söyledikleri sayılar doğru olabilir ,aşırı sık kanal açmaktan saç derisi tahrip olmuş umarım sorun çıkmaz.
Hayırlı olsun umarım saç derdinden kurtarır bu ekim seni.

molinua

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2024, 16:25:14 »
Çok başarılı bulmadım.umarım güzel neticelenir.

Facebook Twitter Instagram