Gönderen Konu: Büşra Can Hair Transplant 3800 Greft (Ense: 3400 + Sakal:400)Yaş 38 22.09.2025  (Okunma sayısı 2085 defa)

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba. Bugünün itibariyle ikinci saç ekimini yaptırmış bulunmaktayım. Öncelikle bu forumdan çok şey öğrendik bundan dolayı Başta hintel ve forumdaki arkadaşlara tesekkuru bir borç bilirim.
Ekimin en basindan beri çok profesyonelce işini severek yaptığı her halinden belli olan gerceklestiren Büşra hanıma ve çok sevdigi yardimcisi Emine hanıma çok çok teşekkür ederim ellerine sağlık :).
İlk ekim üzerinden hemen hemen 30 ay geçti. Kafa yapısı olarak geniş bir alanda dökülme mevcuttu. İlk ekim zamanı orta bölümde saç olması nedeniyle oraya ekim yapilmamisti. Tabi zamanla oradaki saçlar dökülünce hoş bir görüntü olmamaya başladı. Bir de ilk ekimde begenmedigim kısımlar ön çizgi yamuk ve üst ve yan birleşim yeri yeterince iyi planlanamamıştı.
Forumdaki ve forum harici bir çok yerle görüştüm. Bunlardan bazıları gerçekten ilgiliydi ancak ekimleri tatmin edici seviyede değildi. Bazı ekim merkezleri ise yav he he tarzında bir üslupla kendinden soğuttu.
İkinci ekim için forumda konu açtım ve genel kanı ilk ekim iyi olmuş ikinci ekim de aynı yere ektir oldu. Hatta neredeyse orası için gün alaclaktim ancak son zamanlar ilk ekimden kalan kusurlar gözüme fazlasıyla battı. Özellikle donor alan ve yanlar çok moralimi bozdu.
İlk ekimde hiç gorusmedigim Büşra hanımın ekimlerini forumdan görünce aramak istedim. Aslında uzak mesafe kalması gitmesi hep sorun olur diye düşündüm. Ancak Büşra hanımin ise çok profesyonel yaklaşması her istediğimde ulasabilmem kararımı bu tarafa kaydırdı.
Kan tahlilleri yaptırdım bir sorun çıkmayınca gün aldim. Gelecegim gün de dahil sorduğum her soruya geçiştirmeden cevap verdiği için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Büşra hanım alım, kanal açma ve ekim tüm asamalrda kendisi bulunuyor.
Açıklığın geniş olduğu için planlama için de çok fazla uğraştı. Hem yeni tasarım hem eskinin izlerini düzeltme. Bir de tepe için arsimet tekniği uygulandı çok fazla Ekim yapilmadi tepeye
Ekim düşünen arkadaşlara Büşra hanımla mutlaka görüşmelerini tavsiye ederim.
Ekim bugün olduğu için ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları ekleyecegim hakkimizda hayirlisi

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Devam

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bunlar da en son evde kendi cektiklerim

Romanadam

• Hero Member
hayırlı olsun umarım bu sefer tam istediğin gibi olur dostum bu arada ilk ekimi nerde olmuştun.

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun umarım bu sefer tam istediğin gibi olur dostum bu arada ilk ekimi nerde olmuştun.
Allah razı olsun inşallah ben umutluyum ama süreç sonu herşey ortaya çıkacak 🙂 ilk ekim medekste yaptırmıştım

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hayırlı olsun güzel ve titiz çalışılmış. Tepe ekimindeki yönleri çok beğendim umarım çıkınca da güzel görünür. Merak ettiğim şey şu arşimeti kendiniz mi istediniz? Yoksa Büşra hoca mı yapalım dedi?

Tripod

• Full Member
Hayırlı olsun. Bende ikinci ekimi mi aynı yerde yaptırdım. Sürecinizi takip edeceğim. 👍
  • Ekim Tarihi: 31 Ağustos 2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra can mugla
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hayırlı olsun güzel ve titiz çalışılmış. Tepe ekimindeki yönleri çok beğendim umarım çıkınca da güzel görünür. Merak ettiğim şey şu arşimeti kendiniz mi istediniz? Yoksa Büşra hoca mı yapalım dedi?
Titizlik konusunda gerçekten Büşra hanım elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan birisi. Tepe ekimi olacaksa Büşra hoca arsimed diyor istersen fiyat farkıyla

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Bende ikinci ekimi mi aynı yerde yaptırdım. Sürecinizi takip edeceğim. 👍
Aynen hocam size de sormuştum gerçekten anlattığımız kadar varmış inşallah süreci de güzel goturursek bizden kralı yok 😃

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, ekiminiz. Ben de -üç ay olacak- aynı yerde ekim yaptırdım ve sizinle fikirlerim aynı. Büşra Hanım ve Emine Hanım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.
Umarım tam istediğiniz sonucu alırsınız. İkinci ekim kararı vermek ve o zahmete tekrar girmek de ayrı bir cesaret bence. İnşallah, sonu istediğinizde güzel olur.

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, ekiminiz. Ben de -üç ay olacak- aynı yerde ekim yaptırdım ve sizinle fikirlerim aynı. Büşra Hanım ve Emine Hanım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.
Umarım tam istediğiniz sonucu alırsınız. İkinci ekim kararı vermek ve o zahmete tekrar girmek de ayrı bir cesaret bence. İnşallah, sonu istediğinizde güzel olur.
Çok sağolun Allah razı olsun hocam ikinci ekimi ilk başta düşünmemiştim ama zamanla kendi saçlarım kaybolunca kötü bir görüntü oluştu. Büşra hanım sağolsun planlamada çok uğraştı inşallah sizin de benim de ve tüm arkadaşların ekimleri istedikleri gibi sonuçlanır

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok sağolun Allah razı olsun hocam ikinci ekimi ilk başta düşünmemiştim ama zamanla kendi saçlarım kaybolunca kötü bir görüntü oluştu. Büşra hanım sağolsun planlamada çok uğraştı inşallah sizin de benim de ve tüm arkadaşların ekimleri istedikleri gibi sonuçlanır
İnşallah hocam. Meşakkatli ve geri dönüşü olmayan bir süreç çünkü. Umarım kimsenin emeği zayî olmaz. Esenlikler dilerim.

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bugün ekimin 4. günü on bölgede kahverengi sivilce büyüklüğünde böyle birşey var nekroz değildir insallah en çok cekindigim sey. Kliniğe sordum paylaşımdan sonra dönüş yaptılar bir sıkıntı olmadigi söylendi 🙂
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2025, 14:08:48 Gönderen: makkim »

Tripod

• Full Member
Aynısı bende de oldu. Biraz daha ufaktı .Büşra hnm sıkıntı olmadığını söyledi.
 Çok sayıda iltihaplı bir durum olursa mudahele ediyorlar sanırım.

Ben iki gün üst üste sabah akşam kırmızı kantaron yağı sürdüm. Hiç birşey kalmadı.
Doğrumu yaptım bilmiyorum ama ...🙂 sonuç iyiydi.
  • Ekim Tarihi: 31 Ağustos 2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra can mugla
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynısı bende de oldu. Biraz daha ufaktı .Büşra hnm sıkıntı olmadığını söyledi.
 Çok sayıda iltihaplı bir durum olursa mudahele ediyorlar sanırım.

Ben iki gün üst üste sabah akşam kırmızı kantaron yağı sürdüm. Hiç birşey kalmadı.
Doğrumu yaptım bilmiyorum ama ...🙂 sonuç iyiydi.
Ben kantoron yağını enseye sürüyorum iyileşmesi hızlı olsun diye ama bu nokta için düşünmemiştim yapayım ben de mantıklı birsey gibi 🙂

Facebook Twitter Instagram