Herkese merhaba. Bugünün itibariyle ikinci saç ekimini yaptırmış bulunmaktayım. Öncelikle bu forumdan çok şey öğrendik bundan dolayı Başta hintel ve forumdaki arkadaşlara tesekkuru bir borç bilirim.
Ekimin en basindan beri çok profesyonelce işini severek yaptığı her halinden belli olan gerceklestiren Büşra hanıma ve çok sevdigi yardimcisi Emine hanıma çok çok teşekkür ederim ellerine sağlık

.
İlk ekim üzerinden hemen hemen 30 ay geçti. Kafa yapısı olarak geniş bir alanda dökülme mevcuttu. İlk ekim zamanı orta bölümde saç olması nedeniyle oraya ekim yapilmamisti. Tabi zamanla oradaki saçlar dökülünce hoş bir görüntü olmamaya başladı. Bir de ilk ekimde begenmedigim kısımlar ön çizgi yamuk ve üst ve yan birleşim yeri yeterince iyi planlanamamıştı.
Forumdaki ve forum harici bir çok yerle görüştüm. Bunlardan bazıları gerçekten ilgiliydi ancak ekimleri tatmin edici seviyede değildi. Bazı ekim merkezleri ise yav he he tarzında bir üslupla kendinden soğuttu.
İkinci ekim için forumda konu açtım ve genel kanı ilk ekim iyi olmuş ikinci ekim de aynı yere ektir oldu. Hatta neredeyse orası için gün alaclaktim ancak son zamanlar ilk ekimden kalan kusurlar gözüme fazlasıyla battı. Özellikle donor alan ve yanlar çok moralimi bozdu.
İlk ekimde hiç gorusmedigim Büşra hanımın ekimlerini forumdan görünce aramak istedim. Aslında uzak mesafe kalması gitmesi hep sorun olur diye düşündüm. Ancak Büşra hanımin ise çok profesyonel yaklaşması her istediğimde ulasabilmem kararımı bu tarafa kaydırdı.
Kan tahlilleri yaptırdım bir sorun çıkmayınca gün aldim. Gelecegim gün de dahil sorduğum her soruya geçiştirmeden cevap verdiği için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Büşra hanım alım, kanal açma ve ekim tüm asamalrda kendisi bulunuyor.
Açıklığın geniş olduğu için planlama için de çok fazla uğraştı. Hem yeni tasarım hem eskinin izlerini düzeltme. Bir de tepe için arsimet tekniği uygulandı çok fazla Ekim yapilmadi tepeye
Ekim düşünen arkadaşlara Büşra hanımla mutlaka görüşmelerini tavsiye ederim.
Ekim bugün olduğu için ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları ekleyecegim hakkimizda hayirlisi