🧿 İtalya’dan Batman’a: Yeni Bir Başlangıç!
Saç ekimi uzun zamandır aklımda olan ama ertelediğim bir konuydu. İtalya’da yaşıyorum, bu süreçte birçok klinik araştırdım, yüzlerce yorum okudum. Gerçek sonuçları, samimiyeti ve profesyonelliğiyle dikkatimi çeken tek yer oldu: Busra Can Hairtransplant.
Ve ben de burayi secerek, bu adımı atarak iyi ki gelmişim diyorum.
⸻
✅ Ekim Öncesi
İşlem günü değil, daha önceden kan tahlilleri yapılmasi istendi, gerekli ilaçlar hazırlandı. Bu testler, kişinin ekime uygun olup olmadığını görmek adına gerçekten önemseniyor. Yani diğer bazı yerlerdeki gibi “formaliteden” değil, gerçek bir ön hazırlık yapılıyor. Bu bile başlı başına güven verdi bana.
⸻
📆 Ekim Günü
07:35’te merkeze giriş yaptım. Büşra Can, Osman Bey ve Emine Hanım sıcacık bir şekilde karşıladı. İçimde hafif bir tedirginlik vardı, “Nasıl geçecek acaba?” diye düşünüyordum ama daha ilk dakikalarda o kaygılar yerini güvene bıraktı.
İlk değerlendirmede Büşra Hoca, donör alana baktı ve 5500 greftlik bir alımın mümkün olduğunu söyledi. Gün sonunda tam da bu rakamla işlem tamamlandı.
07:50’de saç kesimi ve donör bölge çizimiyle başlandı.
• Anestezi ve saç kesimi Osman Bey tarafından yapıldı.
• İğneler çok rahatsız etmedi ama adrenalinden dolayı kalp atışlarım hızlandı ki Osman Bey bunu önceden belirtmişti.
• Kanal açılımını Büşra Hanım yaparken,
• Emine Hanım da eş zamanlı olarak donör bölgeden greftleri toplamaya başladı.
• Ön hat çiziminde, Büşra Hoca kafa yapımı detaylı inceledi, hafif asimetrik ve doğal bir çizim yaptı. Zaten bu klinigi secmemdeki en onemli kistaslardan biri on cizginin dogal olmasiydi. Onayımı aldıktan sonra ön kanallar da açıldı.
Bu kısım oldukça konforluydu. Ardından yemek molası, biraz dinlenme derken en uzun kısma geçtik: tek tek ekim işlemi.
⸻
🕰️ 19:00’de Tamamlanan Sabır Operasyonu
5500 greftin ekilmesi saat 19:00 civarında tamamlandı.
Bu süre zarfında sırt ve boyun ağrıları yaşasam da, Osman Bey’in sohbeti, arka planda çalan dizi ve müzikler sayesinde sıkılmadım. İşlem sırasında gerçekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
İşlem sonunda gerekli ilaçlar ve bakım bilgileri verildi. Sıcakkanlılık, ilgi, detaylı anlatımlar derken, kendimi bir hasta gibi değil, bir misafir gibi hissettim.
⸻
🧳 İtalya’dan Batman’a bu yolculuk, yalnızca saç değil; özgüven kazandığım bir dönüşüm oldu.
Eğer siz de güvenilir, ilgili, hijyenik ve işini hakkıyla yapan bir ekip arıyorsanız, hiç düşünmeden Busra Can Hairtransplant’ı tercih edebilirsiniz.
Büşra Hoca, Osman Bey, Emine Hanım… Emeklerinize sağlık. İyi ki siz! 🙏
Surec boyunca gelismeleri guncelleyecegim.