Gönderen Konu: Batman Büşra Can Hair Transplant yas:33 6000Greft yüzde 70  (Okunma sayısı 3625 defa)

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar ben de sizler gibi bazı araştırmalar ve bu sitede takip ettiğim bazı süreçlerin sonucunda saç ektirmeye karar verip ve ekimi 28.06.2025 tarihinde (dün) yaptırdım.
Benim ekimimi yapan merkez,
"Batman Büşra Can Hair Transplant" idi. Herkes gibi aklımda soru işaretleri ve endişelerim vardı. Benim endişelerimi gayet profesyonelce ve sabırla -ayrıca ekimimin planlayicısı ve uygulayıcısı olan- bu güzide merkezin sahibi "Büşra Can"
hocam giderdi.
Ekim günü gelene kadarki geçen 1 buçuk- 2 ay gibi süreçte kendisiyle sürekli bağlantı halindeydik.
Ekim gününü ve saati kararlaştırıp dediği gün ve saatte kliniklerinde oldum. Ben kendimi ekimden bir gün önce sanki yarın YKS veya LGS gibi sınava girecek bir öğrenci gibi hissediyordum.
Ta ki merkeze girene kadar..
 Merkeze girdikten sonra en az Büşra hoca kadar değerli iki kişiyle tanıştım. Osman kardeşim ve Emine Hanım.
Arkadaşlar bu üçlü inanın aynı bir sac ayağı, ne bileyim eş kenar üçgen gibi. Gerçek bir "takım" yani. O kadar planlı, o kadar profesyonel ve ayni zamanda bu kadar samimi ve sıcak...
 Benim saçımı ekerken aynı zamanda kalbimi fethettiler. :)

Bana 6000 grefti yüzde 70lik alana olacak şekilde bir ekim yapıldı ve süreç şu şekilde ilerledi:
Osman kardeşim, traş ve anestezi işlemini yaptı. Büşra hoca çizimlerinin bir bölümünü yaptı. Daha sonra Büşra hoca ve Emine hoca greftleri toplama işine başladılar.
Osman hocam bu arada PRP işlemi için kan aldı. Greft toplama işlemi bitti ve Büşra hocam da çizimlerini tamamladı. Ön çizgiyi büyük bir titizlikle çizdi ve bana detaylıca anlattı. Yemek molasından sonra Büşra hocam kanalları açtı. Bu arada PRP ve anestezi ekilecek kısım için yapıldı. Daha sonra da Osman kardeşim ve Emine hocam sabırla greftleri yerleştirdiler. Fotolarımı atıyorum.
Arkadaşlar iyi veya kötü yorumu sizin ama bu ekip gerçekten işini "iyi niyetle" yapıyor. Bunu en derinden hissettim.

Sürece esprileri ve enerjisiyle renk katan Osman kardeşime, müthiş bir intizam ve aynı hanımefendilikle bir Atom Karınca gibi çalışan Emine kardeşime ve tabii kii maestro Büşra hocama emekleri, sanatları için çok çok teşekkür ederim.
Sözün kısası:
Arkadaşlar, Ben Diyarbakır'dan buraya geldim ve gördüm ki burada işini aşkla yapan birileri var. Gözüm kapalı tavsiye ederim!

Not1: Ağrılı süreç her ekimle aynı hemen hemen. 10-11 saat arası aynı titizlikle sürdü benim işlemim.

Not2: Arkadaşlar benim tecrübeme göre sırf ismi var diye veya doktor diye dünya para vermeyin. Bu gerçekten ustalık işi. El yatkınlığı, sabır ve severek yapmak çok önemli. Tabii ki bu benim fikrim.

Not3: Kliniğe tek olumsuz eleştirim: Kliniğin bulunduğu bina. Girdiğimde bir ön yargıya kapıldım açıkçası. Arka taraftan giriliyor. Bulunduğu kat ve koridor izbe görünümlü.

Değerli yorumlarınız için sizlere de teşekkür ederim. Süreci takip etmek isteyenler için bu başlık altında paylaşmaya devam edeceğim.

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Batman Büşra Can Hair Transplant yas:33 6000Greft yüzde 70
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2025, 11:06:08 »
Ekim öncesi

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2025, 11:10:12 »
Bunlar da ilk günden arkadaşlar. Henüz 24 saat bile olmadı. Yıkama vs yapılmadı. Durumum bu.

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Haziran 2025, 11:12:22 »
Çok iyi çekemedim.

cihannn.25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2025, 14:06:03 »
Hayırlı olsun ekimin Hocam. Planlama güzel yapılmış. Ön hat çizgisi de güzel. İnşallah sonuç da güzel olur

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2025, 15:20:37 »
Hayırlı olsun ekimin Hocam. Planlama güzel yapılmış. Ön hat çizgisi de güzel. İnşallah sonuç da güzel olur
Çok teşekkür ederim hocam. İnşallah herkesin sonucu çok güzel. Gerçekten meşakkatli bir süreç. İnsan işin içine girince anlıyor bunu.

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2025, 20:28:38 »
Hayırlı olsun hocam

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2025, 21:37:42 »
Hayırlı olsun hocam
Teşekkür ederim hocam.

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2025, 00:05:31 »
Hayırlı olsun tez zamanda saçlarınızı taramanızı diliyorum.
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2025, 23:02:56 Gönderen: Beyonder »
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2025, 07:17:23 »
Hayırlı olsun te zamanda saçlarınızı taramanızı diliyorum.
Çok teşekkür ederim, hep beraber inşallah.

bashkan2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Haziran 2025, 15:00:51 »
Hayırlı olsun ekimin Hocam, güzel ve temiz işçilik olmuş. En kısa zamanda saçlarını taramaya başlaman dileğiyle

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 30 Haziran 2025, 15:22:41 »
Hayırlı olsun ekimin Hocam, güzel ve temiz işçilik olmuş. En kısa zamanda saçlarını taramaya başlaman dileğiyle
Teşekkür ederim başkanım, hep beraber inşallah. :)

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 30 Haziran 2025, 22:36:20 »
Bugün sökülen bandajlardan sonra donör bölgesi de bu şekilde.

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2025, 18:27:51 »
Merhaba bende orda ektirmeyi düşünüyorum tavsiyelerin neler birde şehir dışından gideceğim ekim günü gitsem oluyor mu yoksa ekimden önce de muayene için gidiyor muyuz

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2025, 18:57:16 »
Merhaba bende orda ektirmeyi düşünüyorum tavsiyelerin neler birde şehir dışından gideceğim ekim günü gitsem oluyor mu yoksa ekimden önce de muayene için gidiyor muyuz
Merhaba, ben de şehir dışından gittim ama sen nereden gideceksin? Uzaksa yol yorgunluğu ve bir de ekim en az 10 saat sürüyor. Bu yüzden aynı gün gitmeni tavsiye etmem. Mutlaka dinlen, antibiyotik söylemişlerdir zaten. Bol bol su iç. Ayrıca planını üç gün kalacak şekilde ayarla. Öğretmenevinde kalabilirsin. Merkeze çok uzak değil hem de fiyatına göre fena sayılmaz. Tabii bütçe uygunsa iyi oteller vardır. Rahat kıyafetler giy. Özellikle birkaç gömlek olsun. Boyunlugun mutlaka olsun. İlk gece uyumak için ihtiyacin olacak. Aklıma gelenler bunlar. Şimdiden hayırlı olsun.

Facebook Twitter Instagram