Gönderen Konu: Büşra Can Hair Transplant 3800 Greft (Ense: 3400 + Sakal:400)Yaş 38 22.09.2025  (Okunma sayısı 2082 defa)

Tripod

• Full Member
Ben kabuk dökümünden sonra berbere gidip enseyi ve yanları duzelttirdim. Görüntü bayağı düzeliyor. 20 gün sonra da iyice oturuyor saçlar.
Büşra hanımla konuşursunuz bu konuyu
  • Ekim Tarihi: 31 Ağustos 2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra can mugla
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben kabuk dökümünden sonra berbere gidip enseyi ve yanları duzelttirdim. Görüntü bayağı düzeliyor. 20 gün sonra da iyice oturuyor saçlar.
Büşra hanımla konuşursunuz bu konuyu
Benim de aklımda o şekilde var. Bandaj çıkmadan bana söylemişti saçların boyle oldugunu iyi bir berberde halledersiniz demişti öyle yapacağım inşallah. Kabuk dokumu sonrasında sıkıntı olmadı değil mi

Tripod

• Full Member
Kabuk dökümünde sıkıntı olmadı. Zaten ilk prp'ye gidene kadar evde hafif masajla dökmüştüm kabukları.
Bünyeden bünyeye fark var, sizinki dökülmezse klinikte zamanı gelince kolayca hallediyorlar.

• Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba 7. gün yıkama sonrası fotoğraflarını ekliyorum

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sakalın son durumu bu şekilde. Bugün 2 mm tras ettim

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba dün yani 10. Günde kliniğe uzak olduğum için kabuk dokumunu kendim yaptım. Bugünkü görselleri bırakıyorum. Takviye olarak klinik sadece biotin, sprey, prp ve mezoterapi önerdi ancak sorduğumda başka vitaminler de  soyledi. Suanlik bitcoin 5000 mg , sprey ve xpecia tablet kullanıyorum. Xpecia bitince diğer takviyelere de başlayacağım

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah iyi görünüyor. Kendin yapmana rağmen güzel görünüyor 👏🏻

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah iyi görünüyor. Kendin yapmana rağmen güzel görünüyor 👏🏻
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sona kadar böyle devam eder 🙂

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese 16. günden merhaba. 12. Günde donor bölgeye mezoterapi ekim bölgesine prpr yapıldı. Son durum fotoğraflarda görünmektedir. Şok dökülme kabuk dokumu sonrası (11. gün) başladı ve devam ediyor. Donor bölge sizce nasıl görünüyor

Tripod

• Full Member
Selamlar.
Donör bölgeniz 16. güne göre gayet normal.. Bünyeden bünyeye değişmekle beraber sizinki erken kapanacak gibi... Zamanla görürüz.

Ayrıca donör bölgeden çok vertexe çıkmadan iyi alım yapılmış.
 Biliyorsunuz vertek bölgesi çoğu insanda dökülmeye yatkın bölge. Forumda görüyorum bazı ekimlerde neredeyse vertexe girip saç alınan vakalar var. Bu bölgeden alınan saçlar ileride dökülmeye meyilli oluyor.
Daha iyi izah edebilmek için altta sizin resminizin üzerini çizgi ile işaretledim. Buraya kadar saç alınan vakalar var.

Kısaca sizinki şimdilik iyi duruyor. Tabiki sonucu zaman gösterecek .

Bu arada saç ekilen bölgeye dokunulmadan ense bölgenizi iyi bir berberde esitleyebilirsiniz. Daha natürel durur
sağlıcakla kalin

• Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar.
Donör bölgeniz 16. güne göre gayet normal.. Bünyeden bünyeye değişmekle beraber sizinki erken kapanacak gibi... Zamanla görürüz.

Ayrıca donör bölgeden çok vertexe çıkmadan iyi alım yapılmış.
 Biliyorsunuz vertek bölgesi çoğu insanda dökülmeye yatkın bölge. Forumda görüyorum bazı ekimlerde neredeyse vertexe girip saç alınan vakalar var. Bu bölgeden alınan saçlar ileride dökülmeye meyilli oluyor.
Daha iyi izah edebilmek için altta sizin resminizin üzerini çizgi ile işaretledim. Buraya kadar saç alınan vakalar var.

Kısaca sizinki şimdilik iyi duruyor. Tabiki sonucu zaman gösterecek .

Bu arada saç ekilen bölgeye dokunulmadan ense bölgenizi iyi bir berberde esitleyebilirsiniz. Daha natürel durur
sağlıcakla kalin
Çok teşekkür ederim hocam resmen analiz yapmışsınız 🙂 benim ilk ekim malesef donor bölgeyi yıprattı ona rağmen Büşra hanım çok güzel alım yaptı bir kez daha eline sağlık diyorum.
Peki hocam Şok dökülme sizde ne zaman başladı benim on bölge bayağı gitti yani Şok dökülme erken başlayıp bitecek gibi duruyor

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir de berbere duzelttirdim düzelmiş hali bu

Tripod

• Full Member
Benim şok dökülme ilk ay tamamlandı gibi.
vertexte ufak ufak elim ile hissettiğim başlangıçlar var.. 
Ama vertex sonucu uzun sürer , umarım iyi sonuç alırız
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

Kairon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olun süreç uzun daha

Facebook Twitter Instagram