Gönderen Konu: Büşra Can Hair Transplant 3800 Greft (Ense: 3400 + Sakal:400)Yaş 38 22.09.2025  (Okunma sayısı 2037 defa)

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim şok dökülme ilk ay tamamlandı gibi.
vertexte ufak ufak elim ile hissettiğim başlangıçlar var.. 
Ama vertex sonucu uzun sürer , umarım iyi sonuç alırız
İnşallah bakalım bekeleyip gorecez

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün itibariyle 22. günü tamamladım. Donor bölgesi sivilce tarlasına dönmüş durumda. Merkez sivilceler geçene kadar tüm takviyleri kesmeme söyledi ve cleocin-t cozeltisini kullanmamı söyledi. Takviyeleri kesince kaşıntı azaldı ancak sivilceler henüz aynı gibi duruyor. Ekilen saçlar büyük oranda döküldü ilk ekim saçları uzadığı için uçlarından aldırdım ama yeterli değil kafa kuş yuvasına döndü  ;D. Takviye kullanmamak inşallah zarar vermez.

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sivilceleri daha yakından görmek için fotolar

tmrözdmr

• https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36520.0
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekimin reis. Sivilceleri patlatırsan daha kolay atlatırsın bu süreci
  • Ekim Tarihi: 19.10.2024
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun

KOLLER

• 0000
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları 0000
Hayırlı olsun
0000

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekimin reis. Sivilceleri patlatırsan daha kolay atlatırsın bu süreci
Allah razı olsun patlatma değil de takviyeleri kesip çözelti kullanınca bayağı gitti çok şükür. İnşallah tamamen iyileşince tekrardan takviyelere baslayacagim

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun
Çok sağolun Allah razı olsun

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
22. günden selamunaleykum. Özellikle donor bölgede çok fazla sivilcelenme olmasi nedeniyle Ekim merkezinin önerisiyle tüm takviyeleri kesmiştim. 3 gün boyunca takviye almadım sonrasında biotin almaya başladım ve bir sıkıntı olmadı. Sivilce yapan muhtemelen sprey. Açıkçası kullanmayı düşünmüyorum artık çünkü dayanılmaz bir kaşıntı yapiyor ve psikolojik olarak da yıpratıcı oluyor. Fotoğrafları genelde ekstra HD ve pencere onunden çekmeye çalışıyorum. İkinci ekim oldugu için şok dökülme oldu ve bayağı da döküldü ancak çok fazla anlaşılmıyor. Özellikle ön çizgiye ekilenler tamamen gitti gibi üstte kendi saçım da olduğu için onlar uzadı. Saçlar uzadıkça ilk ekim olan yerleri makine va makasla düzeltmek durumunda kalıyorum diğer türlü kuş yuvası gibi bir görüntü oluyor ve çok kötü duruyor
Yorumlarınız bekliyorum. Şuan takviye olarak sadece biotin alıyorum bir de cuma günü prp yapitiracagim insallah

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Devamı

gencay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun güzel sonuç alman dileğiyle

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun güzel sonuç alman dileğiyle
Teşekkür ederim hocam inşallah

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
35. günden herkese merhaba. Çok fazla bir değişiklik yok sadece düzenli foto paylaşımı olması açısından atıyorum. Donor bölgeyi biraz olsun tras edebildim. Takviye olarak sadece 5 mg biotin kullaniyorum
Merak ettiğim bu yandaki seyreklikler ne zaman tamamen geçer. Aslında çok takmıyorum ancak kısa saçta çok sorun olur mu diye düşünüyorum

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Devamı . Bu arada fotoğrafları extra HD ve pencere önünde cekiyorum

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi saçlar uzadığı için o kısımları makineyle alıyorum. Yakın yerleri makasla kisaltiyorum.

Facebook Twitter Instagram