Gönderen Konu: Büşra Can Hair Transplant 3800 Greft (Ense: 3400 + Sakal:400)Yaş 38 22.09.2025  (Okunma sayısı 6155 defa)

ziyaretci409

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim hocam. Aslında ikinci ekimde ekilenlerin çoğu çıktı gibi hatta tepeden de umudum artıyor. Ekim merkezinde çekilen fotoğraflarla kendi çektiklerimiz arasında çok fark olduğunu düşünüyorum. Bemim mesela şuan ekim bölgesinde ekim öncesi saçım kalmamıştır. Yani şuanki saçların tamamı ekim saçları. Alan çok geniş olunca tabiki buna şükür diyorum. Büşra hanım alım konusunda da bence çok başarılı. İlk ektirdiğim yerin sonucuna başarısız diyemem ancak donöre zarar verdiler. Siz açık alanınız genişse mutlaka iki ekim planlayın derim

hadi ya. hocam benim de yas 28, saclar sizinkine cok benzer. ama benim en onde saglam bi tutam sac var, boy da 186 oldugu icin karsidan bakinca hic belli olmuyor. on bolgeyi de yana atarak kapatiyorum ama tepe full acik zaten. ektirmeyi dusundum ama bazilari ekim travmasindan sonra var olan saclar tekrar cikmiyor diyordu ondan sormak istedim. sen de zaten su anki saclarin hepsi ekilen saclar digerleri gitti diyorsun. bu yasta olan saci ekimde kaybetmek istemiyorum ben de idare ediyorken en azindan. ekim travmasinin var olan saci doktugu gercek yani onu anladim

makkim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hadi ya. hocam benim de yas 28, saclar sizinkine cok benzer. ama benim en onde saglam bi tutam sac var, boy da 186 oldugu icin karsidan bakinca hic belli olmuyor. on bolgeyi de yana atarak kapatiyorum ama tepe full acik zaten. ektirmeyi dusundum ama bazilari ekim travmasindan sonra var olan saclar tekrar cikmiyor diyordu ondan sormak istedim. sen de zaten su anki saclarin hepsi ekilen saclar digerleri gitti diyorsun. bu yasta olan saci ekimde kaybetmek istemiyorum ben de idare ediyorken en azindan. ekim travmasinin var olan saci doktugu gercek yani onu anladim
Genetikse zaten her türlü gidiyor. Tepe işi biraz daha zor. Önden sık bir ekimle ilk etap ön bölgeyi halledersin ikincide de tepeyi halledersin. Tek ekimde hepsini hallederiz diyenlere aldanma derim

Celal200048

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun çok güzel olmuş saçların  |-nazarboncugu-|
  • Ekim Tarihi: 06.09.2025
  • Ekim Merkezi ismi Muğla Büşra can hair transplant
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Oral Biotin, topikal finasterid minoxidil

makkim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun çok güzel olmuş saçların  |-nazarboncugu-|
Eyvallah hocam çok Allah razı olsun. İkinci ekimde en çok sevindiğim doğallık sonucun doğallık açısından çok iyi olması. İlk ekimde ön çizgi çok basit geliyordu şuan çok memnunum

gencay

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun güzel olmuş

Facebook Twitter Instagram