Gönderen Konu: Ekim yaptırıp sonradan kazıtıp kullanan var mı? Görüntü paylaşabilir mi?  (Okunma sayısı 209 defa)

benfurkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar arkadaşlar,

Uzun süredir ekim araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim. Açıklığım fazla, ön profilin tel tel görünmesinden çok korkuyorum. İyi bir ekimle toparlanabilir mi bilmiyorum ama başarısız olursa da “hiç olmazsa kel yapar, yoluma öyle devam ederim” diye düşünüyorum.

Burada özellikle sormak istediğim şey şu:
👉 Ekim yaptırıp da sonradan tamamen kazıtıp kel imajına geçen var mı?

• O bölgelerde iz, nokta, yara gibi şeyler belli oluyor mu?
  • Günlük hayatta ya da sıfır makine tıraşında göze batıyor mu?
  • “Tatmin etmedi, kel kalayım daha iyi” diyebilen oldu mu?

Benim için mesele sadece saç değil, özgüven ve imaj. Ekimle risk almalı mıyım yoksa kel imaj zaten daha temiz bir yol mu olur, çok kararsızım.

Eğer deneyimlerini paylaşabilir, hatta görüntü ekleyebilirseniz benim gibi düşünen birçok kişiye ışık tutmuş olursunuz 🙏

Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler.

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam bence ekimden sonra kazıtmak çok doğal gözükmez. onun yerine saç simülasyonu var kısa saçlarda daha doğal gözüktüğünü düşünüyorum isterseniz onu araştırın

benfurkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hocam bence ekimden sonra kazıtmak çok doğal gözükmez. onun yerine saç simülasyonu var kısa saçlarda daha doğal gözüktüğünü düşünüyorum isterseniz onu araştırın

Selam hocam, iletilerimde de görebilirsiniz açıklığım çok fazla. Başarılı bir operasyonum olacağını düşünmüyorum ya da bi anlamda korkularım var diyebilirim. Bu sebeple, böyle bir şey yaşarsam ektim o da olmadı el mahkum kazıtalım dersem, o temiz kafa görüntüsü olmaz mı demek istiyorsunuz?
Donör bölge izleri ortaya çıkar sanırım, peki ya ekilen yerler? :/

Facebook Twitter Instagram