Gönderen Konu: saç ekiminde 140. gün  (Okunma sayısı 184 defa)

muhammet can

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saç ekiminde 140. gün
« : 10 Ekim 2025, 23:11:08 »
arkadaşlar herkese merhaba 17 mayıs tarihinde 4200 greft ekim yaptırdım fakat geçenlede midemden dolayı kan testi verdiğimde ferritin seviyesi 12.5 çıktı büyük ihtimal ekim yaptırdığım zamanda seviye bu şekildeydi onların yaptığı testte kansız çıkmamıştım gerçi ekşm merkezi ferritin seviyesine bakmamıştı endişemin sebebi kökler tutunmamış olabilirmi aşşağıya ekimden sonra 21. gün 90. gün ve yeni çektiğim 140. gün görsellerini atıcağım süreç sizce nasıl bence az çıkıyor gibi moralim bozuk demir eksikliği için demir hapı minoxil ve procapil sprey kullanıyorum ekim sırasında eksozom ve prpde yaptırmıştım değerlendirmelerinizi bekliyorum

muhammet can

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: saç ekiminde 140. gün
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2025, 23:14:12 »
arkadaşlar herkese merhaba 17 mayıs tarihinde 4200 greft ekim yaptırdım fakat geçenlede midemden dolayı kan testi verdiğimde ferritin seviyesi 12.5 çıktı büyük ihtimal ekim yaptırdığım zamanda seviye bu şekildeydi onların yaptığı testte kansız çıkmamıştım gerçi ekşm merkezi ferritin seviyesine bakmamıştı endişemin sebebi kökler tutunmamış olabilirmi aşşağıya ekimden sonra 21. gün 90. gün ve yeni çektiğim 140. gün görsellerini atıcağım süreç sizce nasıl bence az çıkıyor gibi moralim bozuk demir eksikliği için demir hapı minoxil ve procapil sprey kullanıyorum ekim sırasında eksozom ve prpde yaptırmıştım değerlendirmelerinizi bekliyorum

muhammet can

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2025, 23:20:39 »
buda ekimden sonra 3. ay

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Kasım 2025, 15:51:34 »
başlığa saç ekim merkezinin adını yazmazsanız konunun forum adına bir anlamı olmaz ve konu silinir
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram