Gönderen Konu: Vartex bölgesi için yorumlarınızı bekliyorum 2 aydır avodart kullanıyorum  (Okunma sayısı 2455 defa)

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dutasterid sonrası şiddetlenen bir dökülme ise bunu ilacın işe yaradığına,(shedding sonrası çıkış evresi)

ama dutasteridsiz stabil eskisi gibi dökülme ise bunu androgenetik alopesinin dışındaki dökülme türlerine yorabilirim tekrar diyorum kan testi ver netleşsin

Dupa olma ihtimalin yok dupada bambaşka bi dökülme görülür ve dht bloklandığı taktirde en hızlı diffuse thinning deb bile hızlı yanıt verebilen saç dökülmesidir
Dut sheddingi konusunda bilgin varsa bir şey sorabilir miyim, ben Kasım sonu 2024te finden duta geçmiştim ama Ocaktan itibaren belirgin şekilde vertexteki saçlarımı döktü, finden kazandığım çok güçlü olmayan ama fena sayılmayanları döktü ve geri gelmediler.Fine tekrar dönmeyi düşünüyorum ama dut sheddingi 10 ayda mı tamamlanıyor bir senede mi? Ne kadar sürüyor

Hodrimeydan41

• Yeni üye
  • *
bende finden dutasteride geçince daha çok hacim hisssiyorum tek yan etki piskolojij 2.5 yıldan beri dönüşümlü denedim dutasterid bana daha iyi geliyo

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dut sheddingi konusunda bilgin varsa bir şey sorabilir miyim, ben Kasım sonu 2024te finden duta geçmiştim ama Ocaktan itibaren belirgin şekilde vertexteki saçlarımı döktü, finden kazandığım çok güçlü olmayan ama fena sayılmayanları döktü ve geri gelmediler.Fine tekrar dönmeyi düşünüyorum ama dut sheddingi 10 ayda mı tamamlanıyor bir senede mi? Ne kadar sürüyor
ya şöyle diyim dutasterid kiminin saçını mahvedebiliyo genetik dökülmeyi dahada kötüleştirebiliyo redditte var böyle birsürü
sheddingi genelde 5-6 ayda tamamlanır daha sonrasında güçlü bi şekilde geri gelmesi gerekir ama geri gelmemişse dutasteridin yan etkisine yakalanmış olabilirsiniz
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ya şöyle diyim dutasterid kiminin saçını mahvedebiliyo genetik dökülmeyi dahada kötüleştirebiliyo redditte var böyle birsürü
sheddingi genelde 5-6 ayda tamamlanır daha sonrasında güçlü bi şekilde geri gelmesi gerekir ama geri gelmemişse dutasteridin yan etkisine yakalanmış olabilirsiniz
Ben de pişman oldum keşke başlamasaydım saç çıkışı yakalarım diye düşünüp başlamıştım ama hiç öyle olmadı, reddittekileri ben de biliyorum.Bir yanım nasıl mümkün olabilir sonuçta o da dht blokluyor diyo ama bence herkesin cevap verdiği ilaç farklı.. Finle ikisini birleşik kullanıcam yine de

Facebook Twitter Instagram