Gönderen Konu: Vartex bölgesi için yorumlarınızı bekliyorum 2 aydır avodart kullanıyorum  (Okunma sayısı 1636 defa)

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Değerlerime baktırmıştım 6ay önce normal çıkmıştı değerler
Gece çalışmanında etkisi olduğunu düşünüyorum genetikle beraber ikisi etkiledi saçlarımı birde stresli dönemlerden geçiyorum buda etkilemiştir hepsi birleşince 1 sene geçmeden bu haale geldim
tekrar değerlerine bi baktır tiroid testleri ver vitamin testleri ver acayip bi dökülme birtek genetiğe benzemiyo

Saç belası

• Yeni üye
  • *
Dutasteride kullandıktan sonra ensede bu hale geldi saçımın her yerinde dökülmeler devam ediyo

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dutasteride kullandıktan sonra ensede bu hale geldi saçımın her yerinde dökülmeler devam ediyo
dutasterid sonrası şiddetlenen bir dökülme ise bunu ilacın işe yaradığına,(shedding sonrası çıkış evresi)

ama dutasteridsiz stabil eskisi gibi dökülme ise bunu androgenetik alopesinin dışındaki dökülme türlerine yorabilirim tekrar diyorum kan testi ver netleşsin

Dupa olma ihtimalin yok dupada bambaşka bi dökülme görülür ve dht bloklandığı taktirde en hızlı diffuse thinning deb bile hızlı yanıt verebilen saç dökülmesidir
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Facebook Twitter Instagram