Gönderen Konu: Asuman Hair 4700 Greft yaş 29 (saç ekim tarihi 28 ekim 2025)  (Okunma sayısı 5246 defa)

GrkNNN

• Yeni üye
  • *
Ynt: Asuman Hair 4700 Greft yaş 29 (saç ekim tarihi 28 ekim 2025)
« Yanıtla #45 : 27 Şubat 2026, 11:42:46 »
Selam Arkadaşlar
120.  dün görsellerini  atıyorum buraya. Paylaşım ayında ki   deneyimlerimi sonradan unutmamak adına yazayım birileri nasiplensin diye  soran edenler oluyor.

-Öncelikle son 1 aydın kafa derimi daha çok hissediyorum sinirler yeniden oluştuğu için karıncalanma var ara ra yanmaya yakın hislerde var.
- Halen eldiven kullanıyorum çünkü alopx t ellerimi kurutuyor ama eldivenlerden siyah olanlar var içinde pudra olmayan dışı daha kaygan tavsiye ederim beyazlar saçları koparıyor.(ellerim çatlayıp kanadı )
- 2. ay itibari ile günde iki defa saç yıkamasının sadece akşamları şampuanla olacak şeklinde yaptım çünkü zaten alopxt kurutuyor konazolda öyle derinin yağlanmaya yetişmeyip kepeklenmesi muhteel olduğu için böyle bir denem yaptım ve iyi oldu. zaten sabaha kadar en fazla terler kafa ılık suda tuz neredeyse tamamen çözündüğü için sorun yok.
- Duştan çıkmadan önce 20 sn kafamı soğuk su ile yıkıyorum öncesinde ılık(bölgeye kan gönderiyor  ısıtmak için   ikinci ayda başlamak bence ideal. araştırılabilir)
- Kafa dersini 120 günde bile halen hasassas ondan dolayı havlu ve yastık kılıfını değiştirmek lazım sık sık sağlıklı deri ne kadar çaubuk oluşursa esner saçlar daha rahat çıkar. kızarıklık hiç yok sivilcelenme neredeyse yaşamadım)(bir hafta balık yağını bırakınca  vücudumda çokça sivilce çıktı)
-Kafa deri masajını öneren var önermeyen var bence  çok bastırmadan 4  bölgeye bölerek arka  tepe daha çok olacak şekilde her bölgeyi 10 saniye yavaşça döndürmek kan akışını iyi destekliyor. (ben 1,5 dakika civarında yapıyorum)
- Balık yağı kan akışını desteklediği için dolaşım rahatlar kökler besleneir diye halen günde 2 adet balık yağı alıyorum epa+dha 1200 civarında. diğer kullandığım takviyeleri yazmıştım bakabilirsiniz.
- Su miktarı 2.5 minimum ama su olduğu gibi vücutta  biraz limon takviyesi ile iyi bir destekçi our. ben kaya tuzu kullanıyorum her sabah ama 2 ay dolmadan tuz çok sağlıklı olmayabilir araştırılabilinir.
- Spora başladım hafiften  çok aşırı tansiyonu yükseltmeden hafifağırlıklar koşular. öncesinde hafif yürüyüş kuşalr vardı zaten . 2 gün itibari ile  bazı egzersizle zaten yapılmalı.
- Ha ayrıca  ayrıca finasterid konusunda yine 0.5 mg iki günde 1 şekilde devam ediyorum. şu bilgiyi de paylaşmak istedim finasterid bir etken madde ilacın kendisi değil farklı farklı markalar var bazı markalar bazı kişilerde yan etkide bulunmuyormuş. kullanım şeklim saça etkiyi çok azaltmadan yan etkileri bayağı bi azaltıyor.
-Şuan aklımdakiler bunalar yazım hatalarından dolayı kusura bakmayın.  acele ile yazdım biraz.
- Benim kendim ile  ilgili olan yorumum işe su şekilde. ilerleme güzel orta taraf çok iddalı ama önce tarafta halen istediğim yoğunluk yok zaten bu sürede olamaz ama çıkış sayısı beni tam tatmin etmedi gibi ama dipten gelen halen çok  var daha net bişey diyemeyeceğim. tepe kapanıyor finasterid nedeni ile  olabilir ama saç çıkışıda var yani tepede normalde geç olur ama ende erken başladı bir tık sanki. genel olarak dışarıdan herkesten olumlu dönüşler alıyorum insanlar unuttu bile saç ekimi yaptığımı. ( yazdıklarım kendim için uygun  bulduklarımdır. öncesinde mutlaka araştırın )

GrkNNN

• Yeni üye
  • *
Ynt: Asuman Hair 4700 Greft yaş 29 (saç ekim tarihi 28 ekim 2025)
« Yanıtla #46 : 27 Şubat 2026, 11:45:59 »
20. gün itibari ile egzersiz yazacaktım

Facebook Twitter Instagram