Herkese merhabalar arkadaşlar...
27- 28 yaşlarımdan itibaren yoğun bir saç dökülmesi yaşadım. Ön kısım yanlardan derin açılmalar meydana geldiği gibi tepe noktasında da belirgin açılma söz konusuydu. Fakat ekim için genelde 30 lu yaşlarının başlarının tavsiye edildiğini görmem üzerine 32 yaşına kadar durdum ve son 1 yıl içinde yaptığı çalışmalarla dikkatimi çeken ve fiyat performansın iyi olduğunu düşündüğüm ers clinicte nihayet ekim yaptırdım.
Ekim öncesi yaklaşık 6 ay boyunca proscar 1/5 oranında haftada 4 5 kez kullandım. Ersan hoca ilk görüşmemizde donör bölgenin iyi olduğunu belirtmişti. Daha sonrasında gün aldık ve operasyon bugün 9 gibi baslarayarak 17.30 gibi bitti. Öncelikle saç kesimi ön çizgi belirleme anestezi (ağrı yaşanan tek kısım), kanal açma ve ardından ekim alanına anestezi ve saç ekimi şeklinde süreç sonlandı.
Ersan Bey ve Talip Bey ön çizgimi fikrimi de alarak belirlediler. Ardından saç kesimi, kan alımı ve anestezi kısmında Destan Hanım çok yardımcı oldu. Ardından İlker Hocam ve yine Destan Hanim kökleri topladı. Talip hocam kanalları açtı ve ön alandaki saçlı kısıma hiç ekim yapmayabiliriz dedi. 500 600 grefti daha farklı kullanabiliriz dese saçımın giderek incelenmesini ifade etmemin ardından ön bölgedeki lokal bir bölgeye minik bir ekim yaparak kendim
saçımın olduğu alanı daha az greftle sıklaştırdı.
Son kısım ise en uzun kısım olan ekim kismiydi, sürekli sabit kalmak bel boyun tutulmalara ve kasılmalara neden olsa da Destan Hanım ve İlker Bey anlayışlı şekilde yaklastilar. Ayrıca Danışmada yer alan Alparslan bey de pek çok sorumuza cevap vererek bize yardımcı oldu. Ers Clinicle saçlarım ne kadar gelişir gelişmez bilmiyorum fakat gerçekten başta Ersan hocam olmak üzere tüm ekibin samimiyetini hissettim. İsmi geçen herkesin emekleri için teşekkürler. Süreç şimdilik bu şekilde gelişti. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.
İlk önce ekim öncesi uzun saçlı halimi ilk 3 görsel
Daha sonra saç ekimi sonucunda ers clinicin yaptığı çekimi ( 4 ve 5. Görsel)
Sizlerle paylaşıyorum.