Merhabalar, bu konuyu açmamdaki motivasyon; süreci objektif olarak yansıtarak bu yola girecek arkadaşlara fikir sağlamak ve bundan sonraki süreci daha verimli geçirmek amacıyla sizlerden destek almaktır.
- Gönderdiğim fotoğraflarda donör bölgenin yetersiz ve saçlarımın ince gözükmesi sebebiyle iki klinikten red yemiştim, izmirde sibel ulusan iyi bir planlama ile onaylamıştı. Ancak medipolde tanıdığım dostlarımın olması sebebiyle karar kıldım. 4 günlük bir süreç içerisinde hızlıca ekim sürecini planladık.
- Ekim öncesi gününde plastik cerrah bir prof.dr. genel olarak kontrol etti, donör ve açıklı sebebiyle olumsuzdu. 2 seans gerekir ama ilk seansın nasıl geçeceği çok önemli dedi. Bende kabul ettim ve sonrasında kan tahlilim yapıldı.
- Ertesi gün ekime başlamadan önce ekimin başındaki hanımefendi ile tanıştık oldukça enerjik birisiydi.
- Ekim sürecinde 3 kişi vardı. Saat 09:28de başladı - 18:10 gibi bitti.
- Operasyonun ortasında donör köklerimin beklenende çok iyi çıktığını ve tekli kök sayısının çok az olduğunu ve şaşırdıklarını ifade ettiler.
- Operasyon bittiğinde operasyona başlamadan önceye göre çok daha pozitif olduklarını ve iyi bir sonuç alacağımı düşündüklerini ilettiler.
- Operasyon sonrası için ilaç olarak Cataflam, prednol, claritine ve cipro verildi. Coraspirine ihtiyaç olmadığını ifade ettiler.
- Divoque procapil şampuanı ve divoque foam şampuanı verdiler.
- Ancak bundan sonraki süreçte özellikte ek takviye olarak neler kullanmalıyım? Hintell hocam ve bilgili arkadaşların konuya ilgi gösterirse çok sevinirim.
Sağolun, herkesin umarım hayal ettiği gibi saçları olur.