Gönderen Konu: saç ektirmeli miyim ?  (Okunma sayısı 623 defa)

furkan

• Yeni üye
  • *
saç ektirmeli miyim ?
« : 12 Kasım 2025, 02:52:13 »
herkese selamlar, eğer iyi bi sonuç alamayacaksam ektirmemeyi düşünüyorum.

yaş 32.
kullandığım hiçbir ürün takviye ya da vitamin yok daha önce de hiç kullanmadım.

forumda okudugum kadariyla iki ekim de yapiliyormus. onceligim on taraf olacaktir, tepe bolgesi icin ikinci bir ekim de yaptirabilirim daha sonrasinda.

finasteride. bunu da cok okudum. bu ilacla var olanlari kurtarabilir, gelistirebilir miyim?

belirli bi sure kullanip ektirmem daha mi iyi sonuc verir?

doktor kontrolu olmadan hicbir sey yapmak istemiyorum. istanbulda bu konuda(ozellikle bu ilaci ve sureci iyi bilen) doktor onerebilir misiniz?

hic acelem ve maddi sorunum da olmadigi icin ciddi bi tedavi gorebilir, devaminda ekim de yaptirabilirim.

ayni zamanda kotu bir yere de gitmek istemiyorum sizlerin yorumlari ve yonlendirmeleri benim icin cok onemli olacak.

çim adam gibi ya da yarım yamalak olacak bişey için bu kadar çabaya ve daha kötü görünme ihtimaline katlanamam. bi süredir saçlarımı kazıtıp hayatımı yaşıyorum, eğer gerçekten çok iyi bi sonuç alabileceksem ektirmek istiyorum.tecrübeli herkesten yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.

ozellikle @hintell hocadan rica ediyorum :)

furkan

• Yeni üye
  • *
Ynt: saç ektirmeli miyim ?
« Yanıtla #1 : 13 Kasım 2025, 17:20:58 »
bilgili bir arkadas yardimci olabilirse gercekten cok ama cok sevinirim

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #2 : 13 Kasım 2025, 23:48:57 »
Dostum merhaba,

Açıklığın çok fazla olduğu için 2 seanslı bir planlama daha iyi olacaktır. Önden tepeye kadar sık hatta çıkan greft sayına göre tepe seyrek bir ekim yapılarak kısmen de olsa tek seansta bir planlama yapılabilir.

Saç dökülmeleri 20 li yaşlarda başlayıp 30lu yaşlarda yavaşlar. Ektirdikten sonra çok fazla dökülme olacağını düşünmüyorum ama yine de tedbirlerini alman gerekiyor. Bununla birlikte forumda bir çok yerin araştırmasını yapabilirsin.

Sadece senden tek ricamız gideceğin yeri güzelce araştır. Forumda o yere yaptıran konulara çok iyi bakman. Sonradan seni pişman ettirmesin

furkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2025, 01:46:39 »
Dostum merhaba,

Açıklığın çok fazla olduğu için 2 seanslı bir planlama daha iyi olacaktır. Önden tepeye kadar sık hatta çıkan greft sayına göre tepe seyrek bir ekim yapılarak kısmen de olsa tek seansta bir planlama yapılabilir.

Saç dökülmeleri 20 li yaşlarda başlayıp 30lu yaşlarda yavaşlar. Ektirdikten sonra çok fazla dökülme olacağını düşünmüyorum ama yine de tedbirlerini alman gerekiyor. Bununla birlikte forumda bir çok yerin araştırmasını yapabilirsin.

Sadece senden tek ricamız gideceğin yeri güzelce araştır. Forumda o yere yaptıran konulara çok iyi bakman. Sonradan seni pişman ettirmesin

cok tesekkur ederim. forumda okudugum kadariyla finasteride bu isin olmazsa olmazi.

bu ilacla var olanlari kurtarabilir, gelistirebilir miyim?

doktor kontrolu olmadan hicbir sey yapmak istemiyorum. istanbulda bu konuda(ozellikle bu ilaci ve sureci iyi bilen) doktor onerebilir misiniz?

hic acelem ve maddi sorunum da olmadigi icin ciddi bi tedavi gorebilir, devaminda ekim de yaptirabilirim.

hintell hocam siz de biliyorsaniz sizin de yonlendirmeleriniz ayrica cok kiymetli olacaktir.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Kasım 2025, 17:28:22 »
cok tesekkur ederim. forumda okudugum kadariyla finasteride bu isin olmazsa olmazi.

bu ilacla var olanlari kurtarabilir, gelistirebilir miyim?

hintell hocam siz de biliyorsaniz sizin de yonlendirmeleriniz ayrica cok kiymetli olacaktir.
önler dışında tepe ve orta kısım kurtulabilme imkanı var 1 yıl gitmeniz gerekecek
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

furkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2025, 18:57:24 »
önler dışında tepe ve orta kısım kurtulabilme imkanı var 1 yıl gitmeniz gerekecek

cevap icin tesekkur ederim benim de niyetim bu acikcasi, var olani maksimum seviyeye getirip sonra ekim yaptirmak.

bu surec icin tavsiye edebileceginiz bilinen bi doktor var midir istanbulda

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Kasım 2025, 23:22:12 »
cevap icin tesekkur ederim benim de niyetim bu acikcasi, var olani maksimum seviyeye getirip sonra ekim yaptirmak.

bu surec icin tavsiye edebileceginiz bilinen bi doktor var midir istanbulda
serkan aygın hocanın kliniği var, ona gidin her ay düzenli kan testleri hormon seviyelerine baktıracak şekilde finasterideye başlayın
bi bakıma dutasteride de olabilir daha güzel toparlar yan etkisi finasteridde görülen yan etkiler kadar değil çoğu kişi böyle söylüyor
saç ilaçlarını dermatologlara değil, saç ekim uzmanlarına sorun onların ana bilim dalıdır bu
dermatologlara asla danışmayın çoğu bu konu hakkında bilgisiz

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Kasım 2025, 00:05:45 »
İyi bir klinik bulup finasterid kullanıp kullanmama konusunu oraya sorabilirsin, hatta ekstra olarak bir doktora görünerek karar vermen çok daha sağlıklı olur. Bu ilaçları kesinlikle kontrollü olarak kullanmanı tavsiye ederim.

Dutasterid, finasteridden daha fazla yan etki yapar; bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. O yüzden hiçbir doktorun kolay kolay dutas önereceğini sanmıyorum.

Ahmet isimli arkadaş ise fare zehrinin saç çıkardığını duysa yarın millete onu önermeye başlar. Kendi finasteridi bırakmış, hâlâ millete dutas öneriyor :D

Bu arada bütçen nedir dostum? Ona göre bir yer önerebiliriz.
Son zamanlarda Medeks’in ekimlerini başarılı buluyorum; senin açıklıklarda da işini gayet iyi hallederler. Orayı tavsiye edebilirim.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 15 Kasım 2025, 00:08:15 »
İyi bir klinik bulup finasterid kullanıp kullanmama konusunu oraya sorabilirsin, hatta ekstra olarak bir doktora görünerek karar vermen çok daha sağlıklı olur. Bu ilaçları kesinlikle kontrollü olarak kullanmanı tavsiye ederim.

Dutasterid, finasteridden daha fazla yan etki yapar; bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. O yüzden hiçbir doktorun kolay kolay dutas önereceğini sanmıyorum.

Ahmet isimli arkadaş ise fare zehrinin saç çıkardığını duysa yarın millete onu önermeye başlar. Kendi finasteridi bırakmış, hâlâ millete dutas öneriyor :D

Son zamanlarda Medeks’in ekimlerini başarılı buluyorum; senin açıklıklarda da işini gayet iyi hallederler. Orayı tavsiye edebilirim.
dutasterid finasteridden daha fazla yan etkiye sahip olmayan bir ilaç. finasterid 2 adet izoenzimi bloklarken dutasterid 3 adet izoenzimi bloklar bu sayede hormonal inmeler çıkmalar daha az veya hiç yaşanmaz, bunu redditte , bu forumda birsürü kişi söylüyor ama kimiside daha kötü yan etkilerle karşılaşıyor.
vücuttan vücuda değişen birşey finasteridde yan etki alanlar dutasa geçince 0 yan etki olduğunu söylüyorlar
böyle bir bilimsel kanıt yoktur.
bilimsel kanıt şudur tek bir hapın 5 hafta etkilerinin vücutta devam ettiğidir
ve dhtnin daha çok bloklandığıdır

lütfen araştırın bilgilenin de gelin

furkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 15 Kasım 2025, 00:09:25 »

mesaj icin cok tesekkur ederim. kesinlikle iyi bir doktora gorunmeden hicbir seye baslamak istemiyorum ve iyi bi doktor tavsiyesine de ihtiyacim var acikcasi.

butce sorunum yok, tedaviye uygunsam ve basarili gecerse ekim asamasinda asmed koray erdogan a gitmeyi dusunuyorum forumdan anladigim kadariyla en basarili sonuclar oradan cikiyor ama siz ne dersiniz bilmiyorum.

tedaviye ne kadar uygunum, saclarimi ne kadar geri kazanabilirim bunu da hic bilmiyorum, guncel iki fotograf daha atayim hocam.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Kasım 2025, 00:14:49 »
mesaj icin cok tesekkur ederim. kesinlikle iyi bir doktora gorunmeden hicbir seye baslamak istemiyorum ve iyi bi doktor tavsiyesine de ihtiyacim var acikcasi.

butce sorunum yok, tedaviye uygunsam ve basarili gecerse ekim asamasinda asmed koray erdogan a gitmeyi dusunuyorum forumdan anladigim kadariyla en basarili sonuclar oradan cikiyor ama siz ne dersiniz bilmiyorum.

tedaviye ne kadar uygunum, saclarimi ne kadar geri kazanabilirim bunu da hic bilmiyorum, guncel iki fotograf daha atayim hocam.
bence dht bloker kullanıp tepeyi ve orta kısmı tekrar çıkartıp enseden kök aldırıp ön bölgelere ektirmeniz sizin için çok iyi olacaktır
tepeniz çıkmaya müsait ilaçlarla

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Kasım 2025, 00:23:31 »

Ne demek hocam rica ederim
Bütçe sorununuz olmasa bile en pahalı kliniği en iyi klinik olarak değerlendirmeyin hocam. Alp06 nickli bir arkadaşın Asmed’le ilgili başlığı vardı, orayı okuyun isterseniz. Sanırım süreçte biraz ilgisizler.

Bence donör alanınız sağlam, yaşınız da ekime uygun; iyi bir sonuç çıkacağına inanıyorum.
Kesinlikle doktor tavsiyesi ve takibiyle finas ve dutas gibi ilaçlara başlayın. Ahmet gibi arkadaşlar kendi kullanmayı bıraktıkları ilaçları millete leblebi önerir gibi öneriyorlar; böylesi bencilliklere kulak asmayın. Eğer bütçe sıkıntınız yoksa her adımda profesyonel destek alarak ilerleyin.
Şimdiden kolaylıklar diliyorum hocam

furkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 15 Kasım 2025, 01:21:19 »
ikinize de ayri ayri cok tesekkur ederim hocamlar, bilinen guvenilir klinikler gibi bilinen guvenilir doktorlar da var midir? alp06 nin konularini da mutlaka takibe alacagim hemen.

insallah dediginiz gibi olur hersey, 2026 benim icin bu konuda yeniden baslama yili olacak. cok sabirli ve dikkatli bir sekilde sagligima en uygun sartlarda gereken herseyi yapmak konusunda cok kararliyim. iyi bir doktor bulduktan sonra mutlaka yeni sureclerimi de burada paylasiyor olacagim

Bütçe sorununuz olmasa bile en pahalı kliniği en iyi klinik olarak değerlendirmeyin hocam. Alp06 nickli bir arkadaşın Asmed’le ilgili başlığı vardı, orayı okuyun isterseniz. Sanırım süreçte biraz ilgisizler.

Bence donör alanınız sağlam, yaşınız da ekime uygun; iyi bir sonuç çıkacağına inanıyorum.
Kesinlikle doktor tavsiyesi ve takibiyle finas ve dutas gibi ilaçlara başlayın. Ahmet gibi arkadaşlar kendi kullanmayı bıraktıkları ilaçları millete leblebi önerir gibi öneriyorlar; böylesi bencilliklere kulak asmayın. Eğer bütçe sıkıntınız yoksa her adımda profesyonel destek alarak ilerleyin.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Kasım 2025, 13:02:00 »

güzelim benim finas dudas dışında hangi ilaçla saç çıkaracak arkadaş hani söylede bilelim bizde kullanalım ben bıraktım çünkü biraz ara vermek istedim tekrar hazirlicam kullanıcam

Finasıda ben naneli şeker niyetine yutmuyorum , kafama sıkıyorum yanlışın var dayı

Doktor kontrolünde kullanmasam bile vücudumdaki beynimdeki değişikliklerden anlarım derim bu ilaç estrogeni yükseltmiş hemen bırakmalıyım yada aromataz inhibitörü eklemeliyim diye
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2025, 13:11:28 Gönderen: Ahmetbsr21 »

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Kasım 2025, 15:25:29 »
Ha bir de yutmuyorsun kafana sıkıyosun?? durum daha da vahimmiş
Kontrolsüz kullanmalarını önerdiğin dutası bi oraldan kullanmayı denesene, başkalarının başlığa gidip kullan kullan bi şey olmaz falan demeyi biliyosun kendin niye kullanmıyosun onu anlamadım? Bu konuda kaygılı insanları cesaretlendirmeye çalışıp kendin kullanmıyosun? :D daha geçen gün bazı başlıkların altında sırf bu yüzden seni engelleyenler olduğunu gördüm hâlâ daha aynı kafada olmanın sebebini anlayamıyorum kardeşim.
Geçen de bi başlıkta finasın bende yaptığı yan etkilerden bahsettim gelip ona saçma sapan şeyler yazdın.
Furkan hocam sen her şeyi doktor kontrolünde ilerlet, nerde ekim yaptırcaksan da bizi bilgilendirirsin belki bi fikir verebiliriz.

Facebook Twitter Instagram