Herkese merhaba, uzun araştırmalar sonrası bende saç ekimi yaptıranlar kervanına katıldım. Saç ekimi işlemini 24 Kasım tarihinde gerçekleştirdim. en büyük çekincem ağrı konusuydu. Bu yüzden operasyonu sedasyonla yaptırdım ve inanılmaz rahat geçti. En ufak ağrı dahi hissetmedim. Saç ekimi yaptırmak isteyip de, ağrıdan çekinip erteleyen herkese tavsiyem, sedasyonla yaptırın rahat edin.
Operasyon günü sabah 08:00 klinikteydim. Öncesinde Ahmet hocamla görüşme oldu. Sonrasında yine Ahmet hocamla planlama ve çizim aşamasına geçtik ondan sonra da işleme başladık. İşlem 16:00 civarı bitti. Planlama, ön hat tasarımı ve kanal açma işlemlerini Ahmet hocam yaptı. Onun haricinde de alım yapılırken de, greftler yerleştirilirken de sürekli odaya gelip süreci kontrol etti.
Burdan önce Hintell hocama, sonra Ahmet Tosun hocama ve ekibine, özellikle de işlem öncesi ve sonrası süreçte çok destek veren Malika hanıma çok teşekkür ederim. İyi ki, sizin gibi işini titizlikle yapan bir ekibe denk geldim.
Operasyon öncesi ve sonrası resimleri de ekliyorum. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.