Gönderen Konu: AHMET TOSUN - THE HAİR CLİNİCC - 24/11/2025 - 5.150 GREFT  (Okunma sayısı 333 defa)

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Evet, sordum 8.000 tl ek fiyatı varmış. Normalde dayanılmayacak operasyon değildir tabi ama 6-8 saat sürünce zorlanmak olası.

Hocam sedasyonun etkisi o kadar uzun sürmüyor veya ben farkında değilim. Söylediklerine göre 20 dk etkisi. Kafan bir güzel oluyor, bir güzel oluyor anlatamam :)) Sedasyonun etkisi ile sanırım kanal açma işlemine kadar uyudum. Bir kez daha ekim yaptıracak olursam kesinlikle sedasyonla yaptırırım :)

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sonunda rahat uyku uyuyabildim :)

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Evet sonunda kabuklar temizlendi. Saçlarımının şu halinden inanılmaz memnunum. Çevden de çok olumlu yorumlar alıyorum. Bu beni daha da mutlu ediyor. Donör alan gördüğünüz gibi 10 günde şahane toparladı. Ahmet Tosun Hocam ve ekibine çok teşekkür ederim. Umarım sonuç da güzel olur :)

phoenixtr

• Yeni üye
  • *
Hocam sedasyonun etkisi o kadar uzun sürmüyor veya ben farkında değilim. Söylediklerine göre 20 dk etkisi. Kafan bir güzel oluyor, bir güzel oluyor anlatamam :)) Sedasyonun etkisi ile sanırım kanal açma işlemine kadar uyudum. Bir kez daha ekim yaptıracak olursam kesinlikle sedasyonla yaptırırım :)

Dün kendisiyle görüşmeye gittim. Sedetasyon konusunda ortamdan, iğnelerden panik atak falan geçirmiyorsan tavsiye etmiyormuş. Sebebi de bilinç açık olsun ki senden anlık geri bildirim alabilsin. Yoksa başlangıçtan başlayıp 8 saat uyuyup birden "işlem bitti" diye uyanmak güzel olurdu. ;D

Ayrıca sizin 10 gün dolmuş, durum çok güzel gözüküyor. Hayırlı olsun. O aşamaya gelmek rahatlatmıştır. İlk 10 gün uykuda "yan dönmeme" kısmıyla falan biraz sıkıntıymış. Mümkün olsa 10 gün hiç uyumamam.

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dün kendisiyle görüşmeye gittim. Sedetasyon konusunda ortamdan, iğnelerden panik atak falan geçirmiyorsan tavsiye etmiyormuş. Sebebi de bilinç açık olsun ki senden anlık geri bildirim alabilsin. Yoksa başlangıçtan başlayıp 8 saat uyuyup birden "işlem bitti" diye uyanmak güzel olurdu. ;D

Ayrıca sizin 10 gün dolmuş, durum çok güzel gözüküyor. Hayırlı olsun. O aşamaya gelmek rahatlatmıştır. İlk 10 gün uykuda "yan dönmeme" kısmıyla falan biraz sıkıntıymış. Mümkün olsa 10 gün hiç uyumamam.

İnanılmaz rahatladım :) Rahat uykuyu çok özlemişim :) Bana da ekim yaptıran arkadaşlarım çok dedi, sadece 10 dk ağrı olacak sonra bişey hissetmezsin diye de, ben korkudan o riski göze alamadım

phoenixtr

• Yeni üye
  • *
İnanılmaz rahatladım :) Rahat uykuyu çok özlemişim :) Bana da ekim yaptıran arkadaşlarım çok dedi, sadece 10 dk ağrı olacak sonra bişey hissetmezsin diye de, ben korkudan o riski göze alamadım

Dişçide de o tarz sıkıntılar oluyor, idare ediyorum. Sonrası içinde yatarken yanlarıma yastık falan koyarak idare edeceğim ama çok rahat uyku olmaz tabi.

Facebook Twitter Instagram