Gönderen Konu: Yardımınıza ihtiyacım var Beklemek ve ekmek arasında kaldım lütfen fotoğraflı  (Okunma sayısı 96 defa)

brs.o

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
24 yaşındayım saçlarım ortalama her gün 100 150 tel civarı dökülüyor yan etkilerinden korktuğumdan finas e girmek istemiyorum seyrelmiş ama idare edilebilecek seviyede  şakaklar iki parmak geriye gitti üst saçın genelindeyse seyreklik ve  yoğunluk azalması var bu durumda saç ekersem yaşım çok mu genç pişman olur muyum beklemelimi ekmeli miyim ekersem Şahin Çelik düşünüyorum bu saçla kime gidersem güzel sonuç alabilirim fotoğraflarımı ışığa yakın çektim

brs.o

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu da yandaki açıklık

Yüzde100

• Jr. Member
  • **
  • Mustafa Kemal Atatürk
Yasin genç acikligin yok gibi bekle dostum
  • Ekim Tarihi: 07/03/2025
  • Ekim Merkezi ismi MEDEKS HAİR CENTER
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 43
  • Medikal Tedavi Root 6 Aylık Saç Bakım Seti

brs.o

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sürekli dökülme var her gün mutlaka en az 100 150 arası dökülüyor   finans ve min dışında bir önerin var mıdır abi

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
Dostum merhaba,

Yaşından kaynaklı beklemeni öneririm. Bu zamanlarda mevsim geçişi kaynaklı dökülme herkeste olur. Fakat ekim yaptırdıktan sonra dökülmelerin devam edip hiçbir işlem yaptırmamış gibi olma durumunu göz önünde bulundurmanı isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yaşın henüz genç, saçların güzel. Hafif bir dökülme ve açık alanlar tamamen doğal, bu süreci normal karşılamalısın. Şimdiden forumlarda araştırmalarını yapabilirsin; ciddi bir açıklık oluştuğunda zaten doğru adımları değerlendirirsin. Kafanı takıp kendini üzme, her şey zamanla daha net ve doğal bir şekilde şekillenecek
Global Moderator

brs.o

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaşın henüz genç, saçların güzel. Hafif bir dökülme ve açık alanlar tamamen doğal, bu süreci normal karşılamalısın. Şimdiden forumlarda araştırmalarını yapabilirsin; ciddi bir açıklık oluştuğunda zaten doğru adımları değerlendirirsin. Kafanı takıp kendini üzme, her şey zamanla daha net ve doğal bir şekilde şekillenecek
Çok teşekkürler yorumunuz için
Beklerken bu süreçte tabi forumda hep aktif takip edeceğim ama şiddetli  dökülmelerim devam edecek büyük ihtimalle fazla can sıkıcı durum oluyor dökülmeyi  azaltma ve saçı koruma için bana bir öneriniz var mı  sizce birşey kullanmadan sadece beklemeli miyim yoksa bunu kesin yap dediğiniz bir şey var mı sağolun 🙋🏽‍♂️

Facebook Twitter Instagram