Gönderen Konu: 5700 greft yaş 35 8 Kasım 2025 dhi Esteworld  (Okunma sayısı 3206 defa)

Emre2707

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 5700 greft yaş 35 8 Kasım 2025 dhi Esteworld
« Yanıtla #46 : 08 Ocak 2026, 14:15:31 »
Kafa masajı konusunda yapay zeka ön yargılı hele ki masaj aleti ile,sizce vertexe kullanabilir miyim? 60.gün

ziyaretci409

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 20 Ocak 2026, 22:02:57 »
memnun musun hocam ektirdigin yerden

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #48 : 20 Ocak 2026, 22:40:02 »
Bende orada yaptırdım 6. Gündeyim bakalım benimde senin gibi seyrekti
Benden 4700 cıktı hayırlısı bakalım en azından aynı yere ektirmişiz seni merakla bekliyorum ara ara paylaş lütfen sağlıcakla kal

Hayırlı uğurlu olsun tekrardan insallah muhtesem. Bir sonucla karsılasırsın

Emre2707

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 21 Ocak 2026, 00:59:27 »
Daha 73.gün ekimimde şu ana kadar ve öncesindeki süreçler için memnunum. Tabii sonuçlar bize en güzel cevabı verecektir. Sanırım hafiften hareketler başladı. Elimle hissediyorum ve aynada da görüyorum. Ama dediğim gibi erken daha konuşmak için. Sizlere de hayırlı olsun. Ben iyi örnekleri gözümle gördüm ve öyle karar verdim.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #50 : 21 Ocak 2026, 08:15:29 »
Benimde arkadasım yazın baslarında ektirdi ozaman ücrette 55 bindi.

Ben onun sonucunu görünce ektirdim cocuk 20 yaş gençleşmişti önünde hiç saç olmayan eleman sanki protez saç taktırmıs bir güzel saçı olusmus kimse anlamıyor ekim olduguna  ben onun şekli şemalı gorunce karar verdim hatta oda tepe bolge için 2. Seansı aynı gün yaptırdık şimdi kendi izni olmadan fotosunu atamıyorum ama harıka sonuc aldı onun sansı sacları cok kalındı dönor bölgesındeki saçlar 2 li ve 3 lüymüş ve kalın benım zayıf ince saç zaten burayada ekledim sürecimi

Sanıyorum Esteworld iyi anılmıyormuş bende forumu dolastıkca farkettim. Belki ekim kararı almadan once burayı görmüş olsaydım arastırmıs olsaydım belki benimde aklım karısır ektirmeyebilirdim. Artık nasip umarım güzel olur sonucta arkadasın sonucu gordum aynısı olmasada aksa yeter 🫣🤣

Emre2707

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 21 Ocak 2026, 11:21:12 »
Benimde arkadasım yazın baslarında ektirdi ozaman ücrette 55 bindi.

Ben onun sonucunu görünce ektirdim cocuk 20 yaş gençleşmişti önünde hiç saç olmayan eleman sanki protez saç taktırmıs bir güzel saçı olusmus kimse anlamıyor ekim olduguna  ben onun şekli şemalı gorunce karar verdim hatta oda tepe bolge için 2. Seansı aynı gün yaptırdık şimdi kendi izni olmadan fotosunu atamıyorum ama harıka sonuc aldı onun sansı sacları cok kalındı dönor bölgesındeki saçlar 2 li ve 3 lüymüş ve kalın benım zayıf ince saç zaten burayada ekledim sürecimi

Sanıyorum Esteworld iyi anılmıyormuş bende forumu dolastıkca farkettim. Belki ekim kararı almadan once burayı görmüş olsaydım arastırmıs olsaydım belki benimde aklım karısır ektirmeyebilirdim. Artık nasip umarım güzel olur sonucta arkadasın sonucu gordum aynısı olmasada aksa yeter 🫣🤣
Burada baktığında zaten forumda doktor ve adresleri, vs alenen ortada yani iş ilişkisi var, esteworld ile ilişkisi olsa onu da överler. Bana şok dökülme fotoma bakıp ön çizgin yamuk dedi forumdaki yönetici. 😂 Buranın 3-5 şaç ekimciye büyük faydası var. İşini iyi yapanlar da var tabii. Şimdi ben esteworld sürecimi göz önüne alınca çoğu yerden daha iyi olduğunu düşünüyorum.  yarım saat ön çizgi çizdik, 4700 enseden greft alındı. En ufak iz bile kalmadı. Dhi 'nin olumlu yönlerinden faydalandım.
 ???
1- saçlarımın ekim yönü de doğru olmuşşa
2-ön çizgim doğal olmuşşa
3-Ensemde iz kalmadıysa
4-ekim anında rahat bir süreç geçirdiysen.
5-nekroz vs yaşamadıysam, süreç sonrası ilgi alaka iyiyse.
6-Greftleri ekim zamanı iyi korudularsa ve çıkma yüzdesi iyiyse

Zaten o yer benim için mükemmeldir. Şimdiye kadar çoğu maddeden geçtiler, ekim sonunda greft çıkma yüzdesine de bakacagım. Şimdilik memnunum. Buraya bakarak olumsuz düşüncelere girmeyin. Yaşım 35, yaşınıza göre ön çizgi yapalım, kendi saçlarınız dökülünce kötü gözükür, tek seferde bitirelim saç ekim sürecinizi dediler mesela mature hair olsun dediler, ben bu yaklaşımı da beğendim.

Emre2707

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 29 Ocak 2026, 13:13:37 »
81.gün haftaya hayırlısıyla 3 ay dolacak.
En boş bölgem şakak bölgesiydi, tüylenmeleri takip ediyorum.

Facebook Twitter Instagram