Ben il dışından geldiğim için böyle bir anlaşma yapmadım. Bana curegen şampuan ve de 1 kutu tablet verildi. Önerilen seti de almak istemedim. Çünkü minoksidil kullanmak istemiyordum, topikal finasterid oranı da 0,4 olduğu için fazla geldi bana. Ben procapil sprey aldım 2 şişe aynı firmanın ürününü ama piyasadan, bir de cafein +0,1 finasterid topikal yaptırdım eczaneye onları kullanıyorum. Bana ilk ay sonrası dermaroller kullan dediler, ben zaten bölge daha kırmızı olduğu için gerek görmedim ve bunu bildirdim kullanmadım. Daha sonraki aylarda özellikle az ekim yapılan vertexe dermaroller kullanmaya başladım. Her akşam kafa masajı yapıyorum. Bir de Oral olarak finasterid kullanmadığım topikal olarak tercih ettiğim için xpecia tablet alarak bitkisel olarak dht hormonunu baskılama yoluna geçtim. Belli bir süre böyle devam etmeyi düşünüyorum. İleri de sadece saw palmetto ve 0, 1 veya daha da düşük topikal finasterid ile 1.yıl sonrasında devam ederim diye düşünüyorum . Bu süreci kendi gelişimimi takip ederek planlamayı düşünüyorum.