Gönderen Konu: Saç ekimi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum  (Okunma sayısı 19 defa)

Ateş Demir

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum
« : 21 Aralık 2025, 20:51:53 »
Öncelikle herkese iyi akşamlar sayfayı yeni buldum gerçekten çok iyi saç ekimi yaptırmak istiyorum genetik dökülmeden dolayı saçlarım döküldü  ve şuan dökülme yavaşladı uygun bir saç ekim merkezi arıyorum ama çok kararsız kaldım Muğla’da Büşra hoca var hem bana yakın hemde işşnde iyi gibi fikirlerinizi almak istiyorum saçlarım güçsüz ve cansız Ekim öncesi ne yapa bilirim şimdiden teşekkür ederim

ahmet turan

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum
« Yanıtla #1 : Bugün, 01:19:28 »
Yaşınızıda yazsaydınız keşke yaş önemli .bunu gözardı edersek ekim için elverişli bir durumun var sadece ön taraf ciddi sıkıntılı diyebiliriz çünkü en ufak minyatür saç yok .bu durumda firesiz başarılı bir ekim olmalı ki hem doğal hemde yeterli sıklık elde edilebilsin .çoğu merkezde kötü sonuç alırsın çünkü çıkış yüzdesi düşük olursa ön taraf hem doğal gözükmez hemde çok seyrek olur .bu tarz ekimleri mutlaka saç çıkartma yüzdesi çok yüksek yerlerde yaptırmak gerekir .ekimden ise korkman yersiz sedasyon yapan bir klinik tercih edersen ekim aşamasında hiç bir şeyden haberin olmaz.

Ateş Demir

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekimi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum
« Yanıtla #2 : Bugün, 01:27:07 »
Yaşım 25 ve hangi klinik önerirsiniz şuan için Büşracan hair Muğla kafama yattı ama sizin de görüşünüzü almak isterim

Facebook Twitter Instagram