Gönderen Konu: 3 aydır saçıma bir tek tel bile gelmiyor saçlarım çok güçlü  (Okunma sayısı 16 defa)

Halil333

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben 38 yasindayim benim saclarim 17 18 yasinda gucsuzlesti dokulmeye basladi . Onun disinda bende tik olmustu saclarimi on kisimda cekip koparip agzimin etrafinda gezdiriyordum . Dokulme olarak hangi uzmana gitsem erkek tipi dendi . Nur eczanesinden oral minoksidil aldim yaklasik 8 aydir kullaniyorum 2.5 mg iki tane. 5mg olarak onceden g mg proscar hatta donusumlu avodart ve son5 aydir belki proscar 5 mg 2 ye bolup ayda toplasan 5 kereyi gecmemistir aldigim . Son zamanlarda proscarin goz kurulugu haberini duyunca elimde olanlarida cöpe atacagim cunku gozumdeki kuruluk siddetliydi bazen kapatip acarken zorluk yasiyordum . Fakat bunun sebenin bu oldugunu yeni anladim artik hic kullanmam. Onun disinda takviye c vit d 3 ve ozellikle 500 mg l cystein ve l methioin bunlari yaklasik 80 gundur kullaniyorum benim sac dokulmemi bitiren bunlarin oldugunu dusunuyorum bu iki takviye bana cok fayda sagladi . Ama benim merak ettigim gercekten erkek tipi androgentik bir dokulme olsa bu takviyeler minoksidil heleki finasterid kullanmayan birinde 0 dokulme olmasi acaba erkek tipi dokulme degilmi diye dusunur oldum .ve ustelik sacim seyrekte olsa inanin bazen sacima sprey cok suruyorum ve iki gun 3 gun kaldigi bile oluyor ama durum bu sekilde

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben 38 yasindayim benim saclarim 17 18 yasinda gucsuzlesti dokulmeye basladi . Onun disinda bende tik olmustu saclarimi on kisimda cekip koparip agzimin etrafinda gezdiriyordum . Dokulme olarak hangi uzmana gitsem erkek tipi dendi . Nur eczanesinden oral minoksidil aldim yaklasik 8 aydir kullaniyorum 2.5 mg iki tane. 5mg olarak onceden g mg proscar hatta donusumlu avodart ve son5 aydir belki proscar 5 mg 2 ye bolup ayda toplasan 5 kereyi gecmemistir aldigim . Son zamanlarda proscarin goz kurulugu haberini duyunca elimde olanlarida cöpe atacagim cunku gozumdeki kuruluk siddetliydi bazen kapatip acarken zorluk yasiyordum . Fakat bunun sebenin bu oldugunu yeni anladim artik hic kullanmam. Onun disinda takviye c vit d 3 ve ozellikle 500 mg l cystein ve l methioin bunlari yaklasik 80 gundur kullaniyorum benim sac dokulmemi bitiren bunlarin oldugunu dusunuyorum bu iki takviye bana cok fayda sagladi . Ama benim merak ettigim gercekten erkek tipi androgentik bir dokulme olsa bu takviyeler minoksidil heleki finasterid kullanmayan birinde 0 dokulme olmasi acaba erkek tipi dokulme degilmi diye dusunur oldum .ve ustelik sacim seyrekte olsa inanin bazen sacima sprey cok suruyorum ve iki gun 3 gun kaldigi bile oluyor ama durum bu sekilde
finasterid göz kuruluğu yapabilir. Finasterid kullanılmadığı takdirde saçlar dökülmüyosa uzun yıllar öyle kalıyosa tabi ergenlikten sonra, ben buna androgenetik dökülmeye mevcut olmadığınız yorarım çünkü yaşlılıkta bile saç dökülmesi mevcuttur dht biyolojik olarak ölene kadar bir erkekte mevcut olacaktır ama seviyeleri en fazla %40 düşecektir tahminimce oda 60-70 li yaşlarda artık

Genelde 20-40 yaşa kadar erkeklerde en şiddetli dönem diyebilirim bundan sonrası yavaşlar veya durma eşiğine gelebilir

Ama kimisinde dahada kötü olabiliyor tamamen genlere bağlı kimisnde yaşlanınca reseptörler dahada hassaslaşıyor dht az olmasına rağmen dökülüyor ve genelde yaş arttıkça reseptör hassaslığı çoğu kişide oynamaz veya hafif artar kimindede çok artar ama hiç azalan görmedim
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Facebook Twitter Instagram