Yorumlar için herkese teşekkürler.
Ön çizgi konusuna şöyle açıklık getireyim. Önce arşive dalıp 2013 yılından 3 numara saçlı halimin fotosunu buldum.
Ekim günü Berna hanım alın kaslarımın bitiminden saç çizgimi çekti. Sonra fotoğrafı açtım ve karşılaştırdık ve sonuç: hemen hemen aynı.. Tek fark aslında orijinal saç çizgim alnımdaki yara izinden başlıyor ama bu çok uzun yıllar önceydi. Saçın mevcut çizgide başlamasını, hem zaten alıştığım için hem yaşıma göre doğal duracağı için hem de ekim yapılacak alanı daha da artırıp sıklıktan feragat etmemek için böyle uygun gördük.
Saç çıkış açıları , kanal açımı ,cep derinliği vs gibi teknik konuları işin ehli, meslek erbabı biri kadar bilemem ama ekim merkezinin yaptığı diğer ekim sonuçları bana çok doğal geldi ve bu konuda kendilerine güveniyorum açıkçası. Benim operasyonda ne olacağını da zaman gösterecek..keza donör alanı için de aynı şeyi söyleyebiliriz.
madem herkes burada.. ekim alanındaki yoğun , donör alandaki tatlı kaşıntı için yorumlarınız ve tavsiyeleriniz varsa lütfen esirgemeyin