Gönderen Konu: BERNA HAİR CLİNİC 4700 Greft -- 26.12.2025-- Yaş:35  (Okunma sayısı 964 defa)

ogzb999

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhabalar,
Son 4 senede saç açıklığım iyice artınca arkadaşlarımın da katkılarıyla kendimi saç ekimine ikna ettim. Biraz araştırdıktan sonra Berna Hair Clinic'te saç ektirmeye karar verdim.
Karar vermemde Berna hanımın ekim işlemlerini kendisi yapması , saç ekimini yaptığı kişilerin öncesi-sonrası fotoğrafları ve yapılan organik yorumlar etkili oldu. Orada saç ektirmiş biriyle konuştum ve onun referansıyla iletişime geçtim.
Dayanılabilecek kadar 10 dklık  bir anestezi süreci ve sonrasında ağrısız sızısız bir ekim gerçekleşti.
Greft alımını %90 Berna hanım yaptı. Kanal açma işleminin tamamını kendisi ve ekim işlemini ekibiyle birlikte yaptılar.
Süreçten şu ana kadar memnunum. Süreci en az ayda 1 olacak şekilde fotoğraflarla paylaşmayı düşünüyorum.
Ekim yaptıranlara ve yaptıracak olanlara hayırlı olmasını dilerim.

ogzb999

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: BERNA HAİR CLİNİC 4700 Greft -- 26.12.2025-- Yaş:35
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2026, 12:22:45 »
Güncel durum:

Araştırmacıkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2026, 16:09:52 »
15 günlük ekime göre alım yapılan alanınız çok güzel toparlamış. Bu merkezin bir ekimine daha denk gelmiştim forumda gayet başarılıydı sonucu. Umarın güzel sonuç alırsınız

ogzb999

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2026, 11:55:10 »
15 günlük ekime göre alım yapılan alanınız çok güzel toparlamış. Bu merkezin bir ekimine daha denk gelmiştim forumda gayet başarılıydı sonucu. Umarın güzel sonuç alırsınız

Çok teşekkür ederim umarım güzel olur.

ogzb999

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2026, 10:11:33 »
Tekrardan merhaba,
Bugün itibariyle ekimin üzerinden 1 ay geçti. 2 gün önce ilk prpyi yaptırdım.
Prp sonrası çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum.
Şok dökülme az da olsa devam ediyor.

Sürecin bu aşaması ekimden daha zormuş zaman geçmiyor :)
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2026, 10:40:45 Gönderen: ogzb999 »

Araştırmacıkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Ocak 2026, 16:38:43 »
Donörünüz 3 aylık gibi görünüyor.

ogzb999

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Ocak 2026, 10:44:31 »
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.Hızlı uzadı saçlar.
İnşallah yeni ekilenler de hızlı uzar   :)

Araştırmacıkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Ocak 2026, 15:33:38 »
Bence çok güzel bir sonuç alacaksınız

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2026, 01:36:45 »
Donör alımına bakılırsa alan gereksiz yere hırpalanmış; bu da alımı yapan kişinin yeterli tecrübeye sahip olmadığını düşündürüyor. Daha kontrollü ve homojen bir alım yapılabilirdi.

Ön çizgi tasarımı ise başlı başına bir konu. Ön çizgi, plan yapılmadan önce öğrenilmesi ve doğru kurgulanması gereken bir estetik prensiptir. Bu şekilde bir ön çizgi doğal görünüm vermez; yüz oranları, yaş faktörü ve saç çıkış açıları hesaba katılmamış.

Merkez seçimi maalesef aceleye gelmiş gibi duruyor. Umarım kanal açımında saç yönleri ve cep derinlikleri doğru ayarlanmıştır; aksi halde çıkış olsa bile doğal bir sonuç görmek zorlaşır.

Dileğim, sonucun sizi mutlu etmesi. Ancak keşke biraz daha araştırma yapıp estetik bakış açısı gelişmiş, planlama ve tasarım konusunda uzmanlaşmış bir saç ekim merkezi tercih edilseydi.
Donör alanınız aslında kaliteli; greft yapısı iyi. Doğru ellerde çok daha üst düzey bir sonuç alınabilirdi
Global Moderator

Erkaneren34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Ocak 2026, 08:45:59 »
Ah hintel ah ne adamsın:) merkezin forumdaki başlıklarına baktım. daha önce üç kez eleştirmişsin üçünde de başarılı ve doğal sonuç alınmış. Ekim yaptıranların hepsi de çok memnun. Bak yine aynı şeyi yapıyorsun. Bu arkadaşın sonucu da başarılı olunca yaptığın bu yorumun da tırt olduğunu yine herkese göstermiş olacaksın. Ben de Berna hanımda ekim yaptırdım aksine Berna hanımın işi burda önerilen bir çok merkezden daha üst düzeydir ve daha özenli ekim yapar. Burdaki merkezler herkese estetik bir ön çizgi yapıyorlar. Herkese aynı oval çizgiyi çiziyorlar. Şimdi bu çizginin yakışanı var yakışmayanı var. Berna hanım estetikten ziyade doğal ön çizgiyi buluyor. Estetik ön çizgilerin saç ekimi olduğu belli olur ama doğal ön çizgilerde saç ekimi belli olmaz.

Hocam bence doğru karar vermişsiniz. Çünkü eğer burda önerilen bir merkezde saç ekimi yaptırmış olsaydınız ve başarısız bir sonuç alsaydınız herkes sizi suçlayacaktı merkeze toz kondurmayacaktı. Az önce mesela Ahmet tosun’un bir ekimine denk geldim sonuç başarısız ama herkes merkezi savunuyor.

Ama sizin eğer sonucunuz başarısız olursa merkezi savunmazlar. Linç ederler. Başarısız bir sonuç olma ihtimali bu yüzden çok düşük çok özenli bir ekim yapılmıştır diye düşünüyorum. Sonucunuz da bence merkezde ekim yaptıranların diğer paylaşımları gibi başarılı olacaktır. 1 aylık donöre göre de saçınız gayet güzel toparlamış ve kesinlikle bir sorun görünmüyor. Hintel’in övdüğü diğer yerlerin 1 aylık donörleriyle karşılaştırırsanız anlarsınız. Şimdiden hayırlı olsun sonucunuz.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2026, 09:53:49 Gönderen: Erkaneren34 »

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Ocak 2026, 09:57:31 »
Ön çizgi bana çok doğal geldi. Donör bölgedeki açıklık saçlar uzayınca 1-2 aya kapanır. Forum yöneticisi hintel'in yorumunu not ettim, 3-4 ay sonra tekrar değerlendiririz.
  • Yaşınız 36

ogzb999

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 30 Ocak 2026, 10:52:39 »
Yorumlar için herkese teşekkürler.
Ön çizgi konusuna şöyle açıklık getireyim. Önce arşive dalıp 2013 yılından 3 numara saçlı halimin fotosunu buldum.
Ekim günü Berna hanım alın kaslarımın bitiminden saç çizgimi çekti. Sonra fotoğrafı açtım ve karşılaştırdık ve sonuç: hemen hemen aynı.. Tek fark aslında orijinal saç çizgim alnımdaki yara izinden başlıyor ama bu çok uzun yıllar önceydi. Saçın mevcut çizgide başlamasını, hem zaten alıştığım için hem yaşıma göre doğal duracağı için hem de ekim yapılacak alanı daha da artırıp sıklıktan feragat etmemek için böyle uygun gördük.
Saç çıkış açıları , kanal açımı ,cep derinliği vs gibi teknik konuları işin ehli, meslek erbabı biri kadar bilemem ama ekim merkezinin yaptığı diğer ekim sonuçları bana çok doğal geldi ve bu konuda kendilerine güveniyorum açıkçası. Benim operasyonda ne olacağını da zaman gösterecek..keza donör alanı için de aynı şeyi söyleyebiliriz.

madem herkes burada.. ekim alanındaki yoğun , donör alandaki tatlı kaşıntı için yorumlarınız ve tavsiyeleriniz varsa lütfen esirgemeyin :)

« Son Düzenleme: 30 Ocak 2026, 11:08:00 Gönderen: ogzb999 »

Facebook Twitter Instagram